Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea candidaturii Marianei Mircea s-a lăsat cu blocarea traficului rutier (Galerie foto)

ro

08 Jun, 2012 01:00 2617 Marime text

Soare-drumblocat1.jpgCu riscul de a enerva alegătorii şi persoanele care şi-au propus să intre sau să iasă din Cernavodă, primarul Mariana Mircea a organizat ieri lansarea de candidatură în plină stradă, blocând traficul pe toată durata zilei.

Marina Mircea a precizat că, potrivit avizului primit de la Poliţia Rutieră, până la ora 23.00 circulaţia a fost deviată pe o rută ocolitoare, decizie care i-a scandalizat pe şoferii aflaţi în trafic.

Deşi conştientă că a provocat nemulţumirea mai multor localnici, primarul Mariana Mircea a declarat că „sunt persoane care au înţeles şi persoane care sunt nemulţumite" de faptul că traficul s-a blocat. Pentru cei nemulţumiţi, Mariana Mircea a declarat că nu se mai poate face nimic. „Avem avizul de la Poliţie dat şi nu avem când să mai schimbăm locul destinat spectacolului", a precizat Mariana Mircea. Primarul a declarat că şi acum patru ani a organizat spectacolul electoral tot în stradă. Localnicii susţin însă că acum patru ani ieşirea şi intrarea în oraş nu erau blocate, aşa cum s-a întâmplat de această dată. Este cert că de vină pentru cele întâmplate este cel care a autorizat evenimentul într-un loc care efectiv a sugrumat traficul rutier. Iar la întrebarea cine a autorizat toată această nebunie există un singur răspuns. Primăria Cernavodă, condusă de Mariana Mircea! Nu de alta, dar potrivit legii, astfel de evenimente electorale se fac cu autorizarea Primăriei şi cu avizul Poliţiei Rutiere şi al Jandarmilor.

Cât costă o astfel de extravaganţă?

soare-drumblocat2.jpgCât a costat acest spectacol fistichiu organizat în mijlocul străzii nu am putut afla de la primarul în funcţie. Întrebată câţi bani au fost investiţi în organizarea evenimentului, Mariana Mircea a replicat că „este deja o discuţie mult prea lungă", refuzând să mai ofere şi alte detalii. De remarcat că toţi candidaţii şi-au lansat candidatura pe stadionul din oraş, singura care a preferat un alt loc, care s-a dovedit a fi foarte prost ales, a fost Mariana Mircea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Spectacolo 08 Jun, 2012 10:03 07.06. Cernavoda, spectacol prezentare candidati PSD oras si judet. Vorbesc: Primar Cernavoda, parlamentari PSD, sprijin, urale, va iubim, bla,bla. Public: civilizat. N.D. Constantinescu: Suntem pe val, avem guvern PSD, avem parlament, lapte, miere. Publicul fluiera. Constantinescu: Fraierilor, o luati in bot, am locuri la Palazu Mare, sa vina fortele de ordine. Public: Huuoo! NDC: Nu stiti ce e democratia. Public: Huuuuoooo! Constantinescu: Votati PSD Artificii, gata