Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inculpat în dosarul retrocedărilor, întemeietor de fundaţie hrănită cu bani publici Încă o tranşă de bani judeţeni pentru structura coordonată şi de Elena Frâncu

ro

24 Aug, 2010 00:00 1073 Marime text
fundatie_sport_-_elena_francu.jpgÎn şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa de ieri, s-a aprobat o nouă tranşă de bani în contul Fundaţiei pentru Promovarea Sportului Constănţean.

Într-o ediţie anterioară relatam faptul că această fundaţie primise de la începutul anului nu mai puţin de 17,5 miliarde de lei vechi din fondurile judeţului. Cu această ultimă tranşă, de şase miliarde lei vechi, suma de care a beneficiat această structură în 2010 se ridică aşadar, la 23,5 miliarde lei vechi. Reamintim că asociaţii fondatori ai Fundaţiei pentru Promovarea Sportului Constănţean sunt: Cristian Zgabercea - şeful Direcţiei de Cultură din CJC; Marius Puşcaşi - inculpat în renumitul dosar al retrocedărilor, alături de primarul Radu Mazăre şi preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu, şi totodată, administrator al Complexului hotelier Flora, deţinut de firma Xenoti SRL, aparţinând şefului CJC şi primarului Mazăre şi celor doi parteneri de afaceri ai acestora - Gabriel Sorin Strutinsky şi Mihail Cârciog; Gheorghe Slabu - preşedintele CS Tomis; Carmen Florentina Vasile, şefa Serviciului Cultural din cadrul Direcţiei pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare evenimente şi Protocol a CJC şi Elena Frâncu - directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport. Întrebat care este destinaţia banilor alocaţi în şedinţa de ieri, şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, a precizat că sunt pentru extinderea Sălii Sporturilor. Reamintim, de pildă, că anterior, în şedinţa din luna mai, fundaţia a primit 4,5 miliarde lei vechi pentru o serie de lucruri „importante“ precum „pregătirea şi susţinerea prin cursuri organizate a antrenorilor şi managerilor de cluburi, organizării de concursuri şi campionate sportive, organizării de acţiuni formative a tinerilor“, bla, bla, bla. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii