Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul din comuna Cumpăna se va umple vinerea aceasta de artiști, printre care și îndrăgita Magda Catone

ro

22 Aug, 2023 14:50 1506 Marime text


Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna invită publicul la un eveniment cultural special, ce va avea loc în parcul de agrement din localitate (str. Strajei nr. 85 A, în vecinătatea Sălii de Sport “Elena Frîncu”).

“Parcul cu Artiști” va fi deschis vineri, 25 august 2023, la ora 19:30, cu un spectacol de teatru, o comedie cu aromă franțuzească: „Vecina de deasupra“, de Pierre Chesnot. Joacă Natalie Ester și Dragoș Stemate.

 
„Este o poveste pe care o asemăn unei bomboane fine de ciocolată, pe care o savurezi fascinat, ca pe o plăcere vinovată. Sophie Delassere și Bertrand Lachaume sunt două personaje de care te vei îndrăgosti iremediabil, pentru că farmecul și umorul lor ating excelența“, subliniază actrița Natalie Ester.
 
 Seara va continua cu proiecția filmului „Păcală se întoarce“, o altă comedie, de această dată românească, un film regizat de Geo Saizescu.
 
Rolurile principale sunt interpretate de Sebastian Papaiani, Denis Ștefan, Anemona Niculescu, Valentin Teodosiu, Magda Catone, Șerban Ionescu, Ștefan Sileanu și Nicodim Ungureanu. Actrița Magda Catone va fi prezentă vineri, 25 august 2023, în “Parcul cu Artiști” din comuna Cumpăna, pentru a oferi detalii savuroase despre filmul în care a jucat, înaintea proiecției de la ora 21:00.
Vă așteptăm în număr cât mai mare, la o seară altfel, în parcul de agrement din comuna Cumpăna! Intrarea este gratuită!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii