Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorel Onaca a predat stafeta ARSVOM lui Ion Voicu

ro

22 Apr, 2010 02:53 4700 Marime text
cap_2.jpgDemocrat-liberalul Dorel Constantin Onaca a fost înlocuit ieri, în funcţia de director al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

În locul său a fost numit ieri, prin ordin al ministrului Transporturilor Radu Berceanu, Ion Voicu - şeful Serviciului de Administrare-Aprovizionare. Dorel Onaca a renunţat la şefia ARSVOM ca urmare a promovării sale în funcţia de consilier al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. „Nu puteam eu să ocup ambele funcţii şi alţii niciuna. Oricum, eu voi fi alături întotdeauna de echipa ARSVOM Constanţa şi îi voi ajuta ori de câte ori vor avea nevoie", ne-a declarat Dorel Onaca.

arsvom_dorel_onaca_16.jpgVa fi în continuare salvatorul marinarilor

Democrat-liberalul a precizat că putea ocupa ambele funcţii, însă a decis să lase un coleg în locul său, întrucât funcţia de director al ARSVOM impune prezenţa aproape în permanenţă la Constanţa şi, cu noua funcţie în care a fost învestit - cea de consilier al Elenei Udrea - trebuie să fie prezent şi la Bucureşti, dar şi în teritoriu, alături de ministrul Dezvoltării şi Turismului. „A fost o onoare pentru mine faptul că mi s-a oferit ocazia de a putea ocupa ambele funcţii, numai că eu am decis să fiu la dispoziţia colegilor mei, chiar şi neretribuit", a afirmat Dorel Onaca. Democrat-liberalul a subliniat că se va implica, în continuare, ori de câte ori va fi nevoie, în acţiunile de salvare a vieţilor omeneşti, dar şi a marinarilor, la fel ca şi până acum. „Având o notorietate în zona salvărilor pe mare, voi acorda sprijinul meu şi în continuare, ori de câte ori va fi necesar, în acţiunile de salvare a marinarilor sau a vieţii, în general", a adăugat Dorel Onaca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GISENISTul 23 Apr, 2010 21:07 bravo onaca ai lasat pe cine trebuie Felicitari inca odata felicitari lui VOICU IL CUNOSC SI ARE CEVA TIMP DE CAND LUCREAZA IN arsvom 15-18 ani cam asa
  • Murphy 22 Apr, 2010 10:39 Pentru cei care nu stiu, Onaca face parte din echipa lui BASE`(Boc,Udrea,Anastase etc.). Onaca si-a pus un imobil, la dispozitia staff-ului de campanie a lui BASE`, cu prilejul referendumului. No comment!...
  • justice 22 Apr, 2010 09:01 trebuie sa si scoata banii bagati in campania mafiei pdl-sa ia din banii m tei udrea