Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Martin, la judecata cu MAI

ro

27 Jul, 2010 00:00 4425 Marime text
p1-dosar_martin_-_eduard_martin.jpg

„Poliţistul care m-a oprit mi-a zis că trebuie să facă şi ei bani la buget. M-a deranjat atitudinea lor, mai ales că din coloana de maşini care era, «vânătorii» cu radarele m-au oprit exact pe mine“, a precizat deputatul Eduard Martin.

Parlamentarul constănţean a apelat la instanţă pentru a-şi face dreptate în ceea ce priveşte amenda pe care a primit-o în urmă cu aproximativ două săptămâni pentru depăşirea limitei de viteză pe Autostrada Soarelui. De altfel, deputatul a mai apelat la judecători pentru alte două amenzi pe care le-a primit anul trecut.

dosar_martin_-_eduard_martin.jpg

Noua contravenţie pe care o contestă, nr. CC 6225321, obiect al dosarului numărul 29110/212/2010, înregistrat pe 23 iulie, este de doar 200 de lei. Pârâtul în acest caz este Ministerul Administraţiei şi Internelor IPGR - Secţia Poliţie Autostrăzi Birou A2. După cum ne-a declarat parlamentarul, amenda a primit-o pentru că radarul poliţiei ar fi înregistrat 150 km/oră, viteză cu care ar fi rulat pe A2. „Nu ştiu cum din coloana de maşini care era, «vânătorii» cu radarele m-au oprit exact pe mine. Nu cred că aveam 150 km/oră, mai ales că era şi aglomerat şi vorbeam şi la telefon, deci eram mai prudent în ceea ce priveşte viteza. Am contestat amenda în primul rând pentru că nu aveam viteza asta şi în al doilea rând pentru că la momentul când am ripostat poliţistul care m-a oprit mi-a spus că trebuie să mai facă şi ei un ban la buget“. Martin a mai susţinut că nu se pune problema de valoarea amenzii, ci de atitudinea poliţiştilor. Mai ales că parlamentarul se afla la volanul unui autoturism Mercedes Clasa C. „În Austria, spre exemplu, nu te opreşte nimeni pe autostrăzi, iar dacă sunt radare, acestea sunt rare. De asta fac constructorii maşini cu peste 240 de km în bord. Ca să şi mergi, pe cât posibil, cu viteza asta“, a conchis deputatul. 

Primul termen de judecată în acest dosar a fost stabilit pentru 22 octombrie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tarabostes 27 Jul, 2010 10:14 tE FACI DE PANARAMA, PRIETENE. Plateste daca ai gresit si ciocu mic si lasa contestatiile ca te faci de panarama ca incalci legea, doar esti persoana importanta.Dar trebuie sa faci circ sa te stie toata lumea ca ai incalcat legea si vezi doamne ai tu dreptate,mai vorbeai si la telefon, nu stii ca e ilegal sa vorbesti la telefon in timp ce conduci masina? Sa nu mai spui asta, da?
  • tarabostes 27 Jul, 2010 10:09 pentru d-l deputat ar trebui sa se conceapa o noua lege doar pentru cei care au masini care merg cu peste 200 km/h, nu credeti? pai daca masina poate sa mearga cu viteza foarte mare, ce are?Tu te compari cu prostimea,ce naiba. Tu esti un bazat.SARACULE care esti SARAC!!!!
  • jean valjean 27 Jul, 2010 10:01 Pai du-te buey in Austria si traieste si "vorbeai si la telefon"...
  • gixi 26 Jul, 2010 23:23 nu-i mai luati, ma, banii, nu vedeti ca e sarac????? ai mama lui....