Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conform site-ului CRPC Constanta Mihai Petre nu apare in organigrama institutiei (Document)

ro

13 Feb, 2010 03:50 2394 Marime text
cap_4.jpgDupă aproape două luni de la instalare, actualului director al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Mihai Petre, nu îi apare nici acum numele trecut pe site-ul instituţiei, în dreptul categoriei director-coordonator. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu declaraţia sa de avere pe care ar fi trebuit să o depună la venirea sa în instituţie. „Am depus-o la Autoritatea Naţională", s-a apărat Petre, explicând şi faptul că actualizarea site-ului instituţiei pe care o conduce se face foarte greu.

Nu este prima instituţie în care actualizarea informaţiilor de pe site lasă de dorit. La nivelul judeţului Constanţa, până şi primăria municipiului are deficienţe la acest capitol, unele informaţii ne mai fiind actualizate de la sfârşitul anului 2004.

Venit în fruntea autorităţii regionale în ultimele zile ale lui decembrie, Mihai Petre nu apare, conform site-ului la poziţia de director-coordonator, fiind trecut doar numele directorului-coordonator interimar, în persoana lui Dionisie Culeţu, cel care deţine, de fapt, funcţia de director adjunct.

Contactat telefonic, Mihai Petre a spus că declaraţia lui de avere a fost depusă la autoritatea centrală de ceva vreme şi că, în comparaţie cu cea existentă pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa - completată în luna iunie a anului trecut, nu este nimic schimbat decât la venituri. Practic în declaraţia de avere a lui Petre nu este trecută decât datoria pe care o are de 30.000 de lei şi veniturile ce le obţine. Însă, vizualizând declaraţiile de avere dar şi cele de interese postate pe site-ul ANPC-ului, am observat că nici pe pagina autorităţii nu există nicio declaraţie de avere a actualului şef al CRPC Constanţa. Ultima completare a declaraţiilor de avere a fost făcută pe 9 noiembrie 2009. Aşadar, dat fiind faptul că învestirea lui Petre la CRPC a avut loc pe 29 decembrie iar declaraţia de avere trimisă probabil la sfârşitul lunii ianuarie, cei care se ocupă de site nu au mai avut când să-i afişeze şi declaraţia lui Mihai Petre.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 13 Feb, 2010 11:54 de ce nu publicati cv-ul acestui domn sa vedeti apoi ce competent este si cu studii de specialitate si cu multe multe realizari in spate. asa ca nu va mai legati degeaba de el.