Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cauta firma pentru proiectul de reabilitare a ambulatoriului TBC

ro

19 Dec, 2009 02:39 792 Marime text
După ce în urmă cu o săptămână, autoritatea judeţeană a solicitat, printr-un anunţ publicat pe SEAP, că are nevoie de servicii de consultanţă şi management implementare pentru proiectul de „Reabilitare şi modernizare a ambulatoriului TBC", pe 17 decembrie, Consiliul Judeţean Constanţa cerea înaintea derulării acestui proiect şi servicii de audit financiar.

Potrivit anunţului de participare nr. 237955, autorităţile judeţene sunt dispuse să cheltuiască pentru acest serviciu 84.745 de lei fără TVA, contractul urmând a se derula pe o perioadă de 24 de luni.

Obiectivul serviciilor de audit constau în efectuarea unor verificări referitoare la eligibilitatea cheltuielilor efectuate de Consiliul Judeţean Constanţa în cadrul contractului de finanţare nr. 506/06.08.2009 - „Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate TBC din cadrul spitalului clinic de pneumoftiziologie Constanţa", şi respectarea legislaţiei naţionale în domeniul achiziţiilor publice dar şi conformitatea cheltuielilor efectuate de CJC cu prevederile contractului în cauză.

De precizat că autoritatea judeţeană a specificat faptul că în derularea verificărilor cheltuielilor se vor respecta standardele internaţionale de audit (ISA) / standardele internaţionale privind analiza angajamentelor (ISRE) şi Codul deontologic pentru experţii contabili, promulgat de către IFAC.

Instituţiile interesate îşi pot depune ofertele până la data de 28 decembrie, ora 10.00, urmând ca şedinţa de deschiere a ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, de la ora 12.00.

Proiectul referitor la modernizarea şi echiparea ambulatoriului TBC, este co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 Axa prioritara 3, Domeniul Major de Interventie 3.1., „Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii