Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CEZ vrea sa numeasca un viceprimar la Cogealac?

ro

13 Aug, 2010 02:47 1786 Marime text
pentru_mat_cogealac_Cati_Hristu_12.jpgSfârşit de săptămână cu ghinion pentru edilul suspendat de la Cogealac, Hristu Cati. Cererea de revocare a arestului preventiv în dosarul primarului a fost amânată şi va fi analizată de magistraţii Judecătoriei Constanţa pe data de 17 august, ora 12.00. Oficialii Judecătoriei Constanţa spun că şedinţa programată ieri dimineaţă a fost amânată până săptămâna viitoare din cauza lipsei dosarului de urmărire penală. Aurelian Pavelescu, avocatul primarului Hristu Cati, nu a fost prezent ieri la Judecătorie, fiind înlocuit de Angela Ciurea. Deşi nu era la curent cu situaţia, Tiberiu Maftei, consilierul personal al lui Hristu Cati, nu şi-a putut exprima decât o „opinie politică". „În aceste condiţii, este de aşteptat să fie arestat şi vicele (n.r. Mihai Dore), ca să-şi pună ei, cei direct interesaţi şi care nu au avizul primarului, un viceprimar care să semneze toate ilegalităţile", a mai spus Maftei, făcând referire la CEZ. La sfârşitul lunii trecute, Hristu Cati şi alţi cinci localnici au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 13 Aug, 2010 17:29 TOT ce este ILEGAL este sprijinit de BANII veniti de la MAFIA RUSEASCA , INDIFERENT ce cai are . Adica sunt din Romania ,din SPANIA , GRECIA , BELGIA ,ANGLIA , ITALIA , CEHIA, etc.
  • Un observator 13 Aug, 2010 13:55 Exact acest lucru se urmăreşte si ar fi omana cereasca pentru ei numai ca nu intotdeauna planul făcut in puterea nopţii îşi găseşte rezolvare dimineaţa Speram ca justiţia sa oprească acest abuz făcut de către cei de la CEZ Obligatii domnilor reprezentati ai statului sa respecte legea ca oricare alt cetăţean As dori sa-mi construiesc o vila in interiorul muzeului de la Mangalia si deoarece sigur nu voi primi autorizatie de la consiliul local voi plăti şpagă la consiliul judeţean si voi putea sa îmi construiesc o vila pe aceasi ulita cu rudele lui Burebista Ati înţeles .....?!