Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a luat Frâncu la proba scrisă pentru şefia DJST

ro

24 Nov, 2010 02:27 1934 Marime text
cap_5.jpgElena Frâncu, şef interimar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, structură nou înfiinţată, a primit ieri rezultatul la proba scrisă pe care a susţinut-o la începutul acestei săptămâni: 72,4 puncte din 100. În cursul zilei de azi, „mama" sportului constănţean trebuie să susţină proba interviu.

În târg însă umblă vorba că pentru Elena Frâncu mai multe personalităţi ale sportului românesc ar fi pus o vorbă bună pentru ca proba scrisă a concursului să se desfăşoare fără probleme. Despre acest subiect, şefa noii direcţii ne-a declarat că oricine ar putea să-i pună o vorbă bună. „Sunt multe persoane care ar putea să-mi pună o vorbă bună. Concursul de azi (n.r. ieri) s-a desfăşurat în deplină legalitate", a replicat Frâncu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bazil 24 Nov, 2010 16:14 Oare nu ii este rusine cum se ploconeste si caciuleste pentru functie? Chiar vrea ca pe orice guvernare sa fie in functie? Sa mai lase si tineretul ca ne-am saturat de ea si sa ramana cu psdulei.
  • dstj 24 Nov, 2010 08:38 A luat atat cat i-au aranjat pilele. Ca numai asa a rezolvat tot timpul,cu interventii. daca ar fi avut demnitate nu s-ar fi prezentat insa s-a milogit la toti.