Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri in PD-L, la toamna

ro

21 Jan, 2010 03:16 861 Marime text
Alegerile interne la vârf, în cadrul PD-L, pentru desemnarea unui nou preşedinte, ar putea avea loc în toamnă, au anunţat ieri, democrat-liberalii de la centru.

Se pare că pentru pedelişti este mai convenabil ca lucrările Convenţiei Naţionale a PD-L să aibă loc în toamnă, pentru a se lucra până atunci la modificarea statutului formaţiunii iar democrat-liberalii nu ar vrea ca perioada alegerilor din PD-L să coincidă cu cele de la PSD.

Contactat telefonic în legătură cu acest subiect, preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias, ne-a declarat că este posibil ca alegerile interne în cadrul organizaţiilor din teritoriu să aibă loc până în vară. Aşadar, este posibil ca reprezentanţii conducerii PD-L să opteze pentru schimbarea garniturii de partid de jos în sus. De asemenea, potrivit lui Banias, este posibil ca unele dintre organizaţii să-şi schimbe conducerea interimară până la alegerile interne. „Nu este cazul Constanţei", a precizat el, adăugând că organizaţia judeţeană PD-L Mehedinţi şi-a schimbat preşedintele interimar, după ce deputatul Doiniţa Chircu a demisionat, fiind înlocuită de către Mihai Stănişoară, fost ministru al Apărării.

Se pare că la alegerile interne vor fi în vizor, în special, conducerile organizaţiilor Giurgiu, Călăraşi, Hunedoara, Mehedinţi, Teleorman, Vaslui, care ar fi obţinut rezultate slabe la cele patru tururi de scrutin din 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii