Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se definitivează echipa la Sport şi Tineret DJST face concurs pentru şef de serviciu la achiziţii publice

ro

04 Feb, 2011 00:52 1242 Marime text
Concursul organizat anul trecut pentru desemnarea conducerii noii Direcţii înfiinţate prin comasarea Direcţiei pentru Tineret cu cea pentru Sport este urmat, zilele următoare, de cel pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef de serviciu Achiziţii Publice, Investiţii, Patrimoniu, Administraţie şi Logistică.

Aşa cum arată datele publicate în Monitorul Oficial al României, nr. 35/21.I.2011, concursul de recrutare va avea loc pe 2 martie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Cea de-a doua probă a concursului, interviul, va avea loc pe 4 martie. Dosarele se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României.

Aşa cum ne-a declarat adjuncta instituţiei, Cristina Brânzoi, postul de şef de serviciu nu exista înainte de înfiinţarea acestei direcţii comasate. Acum, oricine are pregătirea necesară şi se încadrează în cerinţele impuse de cei de la ANFP, poate participa la concurs. Deocamdată, nu se ştie nimic despre cei care ar vrea să ocupe acest post, mai ales că este totuşi o funcţie destul de importantă, iar cel care o va deţine va avea o putere mare de decizie. Înainte de comasarea celor două direcţii, de achiziţiile publice de la Direcţia pentru Sport se ocupa Izabela Stan. Nu este exclus ca, în cazul în care îndeplineşte criteriile, să se înscrie în această cursă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii