Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima, rămasă fără un picior Simona Anastasia Tănase nu riscă nimic în plus

ro

21 Sep, 2010 00:00 4052 Marime text
anastasia_-_sursa_foto_facebook.jpgDupă ce l-au supus mai multor intervenţii chirurgicale, medicii din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti au decis să-i amputeze piciorul stâng lui Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România.

Gheorghe Chioaru trebuia să suporte peste 15 operaţii complexe. Familia bărbatului spune că, în urma deciziei luată ieri de medicii bucureşteni, recuperarea se va face mult mai repede decât în cazul în care piciorul i-ar fi fost lăsat scurtat. Bărbatul a fost accidentat grav în seara zilei de 24 august, în timp ce se afla pe treptele Teatrului Fantasio. Maşina care l-a lovit pe Gheorghe Chioaru, un BMW model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, a fost condusă de Simona Anastasia Tănase, de numai 18 ani.

Pe numele Simonei Anastasia Tănase a fost deschis un dosar penal pentru vătămarea corporală gravă din culpă. Totuşi, faptul că lui Gheorghe Chioaru i-a fost amputat piciorul nu schimbă cu nimic încadrarea juridică, spun oamenii legii. „Operaţia s-a terminat azi (n.r. ieri) în jurul prânzului. Acum, recuperarea se va face mai repede decât în cazul în care piciorul i-ar fi fost lăsat scurtat. Dacă nu-i tăiau piciorul, trebuia să stea un an şi jumătate în pat“, ne-a declarat unul dintre membrii familiei Chioaru. Conform datelor furnizate de Poliţia Rutieră, în seara zilei de 24 august, Simona Anastasia Tănase a condus automobilul primit cadou de majorat, un BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, Simona Anastasia Tănase nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin un automobil Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. Aceasta este fiica lui Niculae Dicu, patronul şcolii de şoferi Dia Auto. În urma impactului, mai spun poliţiştii, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, rănindu-l grav pe Gheorghe Chioaru, care se afla pe trotuar. În urma impactului, a mai rezultat vătămarea corporală a celor două şoferiţe precum şi a numitei Raluca Andra Iacob, de 25 de ani, din Constanţa, pasageră în BMW. Permisul Simonei Anastasia Tănase a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor, însă ea are drept de conducere în baza unei dovezi înlocuitoare a permisului auto. Singurul care poate spune cu exactitate ce s-a întâmplat în seara zilei de 24 august este expertul, care va efectua expertiza. Momentan, părţile implicate în dosar se acuză reciproc de faptul că ar fi provocat accidentul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GUGIAK 20 Oct, 2010 11:13 adelina ... dar nu e pacat si de om acela nevinovat care sufera in tacere ??? de ce sufera fata asta frumoasa ?:))))))))))) CE GANDIRE DE KKT AI
  • adelina 21 Sep, 2010 12:21 pacat de fata asta frumoasa care sufera in tacere.
  • AAAA 21 Sep, 2010 08:36 Am inteles ca sunteti anti-mazare , e de bine,dar aici chiar nu are treaba baiatul lui.....sa nu ziceti ca nu ati gasit alta poza cu pismandeza....