Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi dacă te încadrezi Concurs cu „greutate" în Poliţia judeţului Constanţa

ro

24 Nov, 2012 02:51 2584 Marime text
04_concurs_IPJ_Constanta.jpgInspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs, prin recrutare din sursă internă (ofiţeri de poliţie), pentru ocuparea funcţiei de şef al Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Cei interesaţi de postul mai sus precizat trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe tehnice, ştiinţe socio-umane, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe administrative sau ştiinţe economice/ştiinţe superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul din domeniile fundamentale ştiinţe sociale sau ştiinţe inginereşti. Mai mult decât atât, candidaţii trebuie să aibă minim gradul profesional de subinspector de poliţie, să fie absolvenţi de studii de masterat sau postuniversitare, să aibă permis de conducere categoria „B", să aibă doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs şi să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. De asemenea, viitorul şef al Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale nu trebuie să fie în curs de urmărire penală, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie, să fie definitivaţi în profesie, să fie declaraţi apţi medical şi psihologic, pentru promovare în funcţii de conducere, să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin „Bine" la evaluarea profesională anuală şi să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe data de 14 decembrie, ora 09.00. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 şi este declarat „Admis" candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7,00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „Admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au şi aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat „Admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii