Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SMS pare că a dezlănţuit scandalul Student la Drept, bătut şi tăiat la gât în discoteca din Ostrov

ro

27 Jun, 2011 20:15 2574 Marime text
Batut_masina_de_politie.jpgRadu Gheorghe Brăgădireanu, în vârstă de 23 de ani, student la Drept, a fost bătut crunt sâmbătă seara în discoteca din localitatea Ostrov. Societatea comercială care deţine localul nu are încheiat un contract cu o firmă de pază, singurii care vizează discoteca cât tip aceasta este deschisă sunt poliţiştii din Ostrov. Agresorii băiatului nu s-au limitat doar la a-i împărţi băiatului pumni şi picioare. Aceştia l-au tăiat pe tânăr în zona gâtului. În timp ce tatăl lui Radu Gheorghe Brăgădireanu este nemulţumit de modalitatea în care au acţionat în primă fază oamenii legii, şeful Poliţiei Băneasa, comisarul-şef Vasile Mărcuţă, dă asigurări că poliţiştii au acţionat ca la carte.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 25 iunie, în discoteca „Nagano" din localitatea Ostrov. „Am înţeles că băiatul meu a ieşit afară, pentru că în local era prea mult fum. Din spatele său a venit un băiat şi l-a împins. Din spatele lui a venit un alt tânăr care mi-a lovit copilul. Apoi au tăbărât mai mulţi pe el. Sub bărbie este tăiat, aproape de beregată. Poliţia nu a intervenit. Am ajuns acolo să văd ce s-a întâmplat. Mi-am găsit copilul într-o baltă de sânge. Cel care l-a tăiat şi-a cerut scuze, după ce a mers în maşina poliţiştilor. Agresorilor nu le-au făcut nimic, iar martorilor nu le-au fost luate declaraţii. Toţi cei care s-au luat de băiat erau băuţi", ne-a mai declarat Ştefan Brăgădireanu, tatăl lui Radu Gheorghe Brăgădireanu. În prezent, tânărul agresat acuză dureri de cap şi este vânăt în zonele în care a fost lovit. Contactat telefonic, şeful Poliţiei Băneasa, comisarul-şef Vasile Mărcuţă, ne-a declarat că cei trei agresori ai tânărului student au fost identificaţi şi amendaţi. „Aşteptăm actul medico-legal. Poliţia a luat măsurile care s-au impus. S-a acţionat conform legii", a mai adăugat comisarul-şef Mărcuţă. Marian Bălosu, patronul societăţii comerciale „La geamgiu'" SRL, care are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile, dar şi a unei întreprinderi individuale, spune că incidentul mai sus precizat este primul de acest gen. „Din câte am aflat şi eu, băiatul bătut ar fi dat un SMS unei fete care avea prietenul acolo. Atât ştiu", a mai completat Bălosu. De menţionat că de siguranţa discotecii lui Marian Bălosu se ocupă poliţiştii din Ostrov. În prezent, oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea incidentului de sâmbătă seara, precum şi pentru sancţionarea celor care se fac vinovaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 20 Jul, 2011 11:28 certificatul medi-co legal a fost emis dar in prest nu sa luat nici o masura.pana in prezent cei trei PENCIU MARIN,PACURAR GIORGINO si SAVU VICTOR nu au venit sa se inteleaga cu cel p care lau batut asa cum au declarat la politia OSTROV...acum asteptam dosarul de la MEDGIDIA dupa care ii vom da in JUDECATA.. NU SUNT OAMENI DE IERTAT.