Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră în Palazu O şoferiţă a fost la un pas de a fi linşată, după ce lovit mortal o copilă (galerie foto)

ro

29 Jul, 2011 00:00 4547 Marime text
IMG_9578.jpgSurse bine informate arată că, în sarcina şoferiţei, nu se poate reţine părăsirea locului accidentului fără acceptul poliţiştilor. Scandal monstru la Constanţa, după ce o tânără a lovit mortal o copilă de şase ani, de etnie romă. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00, în cartierul constănţean Palazu Mare. Ulterior tragediei, după ce au lovit-o pe conducătoarea automobilului, rudele minorei accidentate, aproape 50 la număr, s-au dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Pentru a calma situaţia, comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a dispus deplasarea la unitatea sanitară a patru echipaje de Poliţie şi unul din cadrul luptătorilor DIAS. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală pe numele şoferiţei.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că Teodora Mociu, de 25 de ani, din cartierul constănţean Palazu Mare, a condus ieri un automobil marca Opel, pe strada Dumbrăveni. La un moment dat, tânăra şoferiţă a surprins şi accidentat un copil, în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. Ulterior, rudele minorei accidentate au bătut-o pe conducătoarea auto, care a reuşit să scape din mâinile romilor şi să se ascundă într-un imobil apropiat. La scurt timp, Teodora Mociu a părăsit locul accidentului şi s-a deplasat la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa, unde a fost testată cu aparatul Drager. Acesta a demonstrat că tânăra nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. Între timp, copila accidentată a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În unitatea sanitară au ajuns şi rudele minorei, aproximativ 50 de persoane, care ar fi pus presiune pe medicii ce o îngrijeau pe fetiţă. Pentru ca totul să nu degenereze într-o bătaie generală, comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a dispus deplasarea la Spitalul Judeţean patru echipaje de poliţie şi unul din cadrul luptătorilor DIAS. Din păcate, copila de şase ani a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici. În urma cercetărilor de specialitate, experţii au stabilit că maşina corespundea din punct de vedere tehnic. Pe numele Teodorei Mociu a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Surse bine informate arată că, în sarcina şoferiţei, nu se poate reţine părăsirea locului accidentului fără acceptul poliţiştilor. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • p.s. 17 May, 2013 18:02 ba va contraziceti de fiecare data ,asra e prostia ca va `place sa generalizati de fiecare data si eu cotizez la stat si platesc impozite dragul meu comentator
  • eu 01 Aug, 2011 13:22 bai soferita nu a murit .....e chiar foarte bine daca o vad la plaja in fiecare zi...
  • palazu 01 Aug, 2011 10:48 mai oameni buni....cum sa fuga soferita de la locul accidentului...cand ea a fost luata cu salvarea....tiganii au batut`o pana nu au mai putut..au dat cu pumnii si picioarele....au sarut pe ea....i`au terminat ficatu...i`au rupt maxilaru....cum a fugit?????? k pana la urma soferita sa decedeze....condoleante familiei....ei iau deschis dosar...dar la tiganii ce le face...k au omorat un om nevinovat????
  • Om 01 Aug, 2011 09:09 Am auzit ca ar fi murit si soferita din cauza batailor?
  • ctean 29 Jul, 2011 10:03 DE CE TREBUIE SA II LASATI SA SE MANIFESTE IN HALUL ASTA,DE CE EI SINT MAI CU MOT DE FIECARE DATA CAND SE INTIMPLA ASA CEVA, ADEVARAT CA ESTE O NENOROCIRE CA S-A INTIMPLAT , DAR PARINTII COPILULUI DE CE NU AU AVUT GRIJA SA NU FIE PE STRADA UNDE CIRCULA MASINI , AIA 50 DE RUDE UNDE ERAU CAND COPILA ERA PE SOSEA DE CE NU ISI EDUCA COPII SA NU STEA IN FATA MASINILOR SAU DE CE N-O BAT PE MASA CA NU ARE GRIJA DE COPIL SI BAT SOFERII SAU DOCTORII,DE CE TREBUIE EI SA SE MANIFESTE ASA PENTRU CA LE-AM DAT MULT NAS , DE CE TREBUIE SA DEPLASAM FORTE DE ORDINE ,CARE SINT PLATITI DIN BANII NOSTRI CA EI NU COTIZEAZA LA BUGETUL STATULUI DAR AU MULTE PRETENTII,DINCOLO DE TOATE ASTEA RAMANE O NENOROCIRE CA A MURIT UN COPIL CARE PROBABIL NU A FOST EDUCAT SA SE FEREASCA DE PERICOLE. HAI PA