Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer la 90 de ani Cinci persoane rănite în accidente rutiere

ro

14 Nov, 2012 02:58 1615 Marime text
Mai multe persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în diverse accidente rutiere. La data de 12 noiembrie, Ion S., de 89 de ani, din Eforie, a condus un autoturism, pe strada Bucovinei, către DN 39 şi, ajungând la intersecţia cu acesta, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus de Cătălin B, pe DN 39, dinspre Eforie Sud către Constanţa, rezultând vătămarea corporală uşoară a celor doi.

Câteva ore mai târziu, Cosmin C., de 19 ani, din Valu lui Traian, a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu, către Valu lui Traian, şi ajungând în dreptul unei staţii peco a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu ansamblul format dintr-un cap tractor ce tracta o semiremorca. Autotrenul era condus de A. T. Gabriel, de 41 de ani, din Constanţa, iar în momentul accidentului era oprit pe banda 1 cu semnalele de avarie în funcţiune. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Cosmin C.

Dumitru T., de 49 de ani, din Constanţa, a condus o motocicletă pe strada Baba Novac şi la intersecţia cu strada A. Alexandridi, din cauza neatenţiei în conducere, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se uşor.

Tot la data de 12 noiembrie, ora 17.45, Iancu P, de 71 de ani, din Cernavodă, a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Medgidia către Cernavodă, şi ajungând în localitatea Satul Nou, în centrul localităţii, acroşează un atelaj hipo nesemnalizat care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi care era condus de A. L. Gabriel, rezultând vătămarea corporală uşoară a lui A. R. I., de 12 ani, din localitatea Satu Nou.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii