Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sarafu pune 10.000 de euro la bătaie „Miţu şi Gogu mi-au făcut măgăria cu maşina“

ro

02 Oct, 2010 00:00 9529 Marime text
3_stila_-_stila_sarafu.jpg10.000 de euro. Aceasta este suma pe care cunoscutul Stila Sarafu este hotărât să o achite celui care va veni cu dovezi că bolidul i-a fost incendiat la comanda lui Victor Şerban, zis Gogu, şi Mihăiţă Vasea, zis Miţu, aşa cum bănuieşte. Vorba pe stradă circulă repede, iar Sarafu are deja două nume pentru cei care i-au incendiat maşina, un Porsche Cayenne înmatriculat CT 66 STY.

Cu bolidul de peste 50.000 de euro distrus în incendiu, Stila Sarafu spune că este aproape sigur că la mijloc a fost mâna lui Miţu şi, poate, şi a lui Gogu. „Ofer 10.000 de euro recompensă celui care îmi dă informaţii despre incendiul maşinii. Sunt dispus să-i dau banii ăştia chiar celui care mi-a spart geamul şi a dat foc, dacă vine şi-mi spune cine l-a pus să facă asta. Eu n-am nimic cu el şi ştiu că nici el n-are nimic cu mine, tocmai de aceea vreau să ştie că îi ofer 10.000 de euro dacă vine şi-mi spune cine l-a pus“, a declarat Stila Sarafu. Întrebat dacă intuieşte cine ar putea fi în spatele atacului, Sarafu a precizat: „Gogu cu Miţu mi-au făcut măgăria asta, dar poliţiştii nu par să facă nimic, dorm pe ei. Eu trebuie să caut informaţiile“. Totodată, păgubitul a declarat că, dacă l-ar vedea pe stradă pe individul care i-a dat foc maşinii, l-ar recunoaşte cu siguranţă. „Mai bine vine să-i dau banii, pentru că oricum va fi identificat, poliţia oricum va ajunge la el. Dacă vine şi spune, nu-i fac nimic, n-am nimic cu el, nu-i fac plângere penală, nu vreau să răspundă el penal. Vreau să răspundă cei care l-au pus să facă asta. Dar el oricum va fi identificat, sunt imagini de la camerele de luat vederi din zonă, vor fi identificate amprentele de pe ciocanul pe care l-a scăpat lângă maşină, iar eu oricum îl recunosc“, a adăugat Sarafu. În paralel cu recompensa oferită de Stila Sarafu, poliţiştii Secţiei 1 desfăşoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care Cayenne-ul a luat foc, dar şi identitatea persoanelor care se fac vinovate de acest atac. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS SARAFU 02 Oct, 2010 17:46 la cate coarde duc eu la produs scot cascavalul pentru cinci masini...sa traiasca proxenetixmul in tigania(romania)