Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanta-Sud Agigea, blocat de tiruri care asteapta la vama

ro

12 May, 2010 04:05 1793 Marime text
Mai multe zeci de autotrenuri aşteaptă de mai mult de 24 de ore în faţa scannerului Direcţiei Regionale Vamale Constanţa, pentru a li se verifica încărcătura.

Harababura a fost creată pentru că inspectorii vamali au decis să controleze fiecare mijloc de transport, acţiune care se făcea până acum prin sondaj.

Conducătorii auto reclamă că din cauza staţionării nejustificate vor ajunge cu întârziere la beneficiarul mărfii, dar şi cursele vor fi mai puţine în condiţiile în care stau degeaba în port. Şoferii mai spun că vor bloca intrarea în portul Constanţa Sud Agigea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jimmy jump 13 May, 2010 15:16 SE PARE CA ANGAJATII DAU DOVADA DE EXCES DE ZEL DE CAND AU APARUT AMENINTARILE CU REDUCEREA SALARIULUI CU 25%.PRIETENII STIU DE CE SI MAI ALES DE CINE ESTE VORBA....
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 May, 2010 18:46 Se pare ca exista un singur SCANNER,deci pentru a face un CONTROL riguros ,100% si pentru a nu-i intarzia pe soferi, este nevoie de inca O STAȚIE DE SCANARE,tinand cont si ca aglomerația este PERMANENTA ,nu-i asa ???