Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porti blocate in urma asfaltarii trotuarelor pe strada Stefan Mihaileanu (galerie foto)

ro

24 Jul, 2010 00:00 2508 Marime text
5-_byblos_1.jpg

Pentruunii mumă, pentru alţii ciumă! Cam aşa se poate „traduce“ asfaltarea unei părţi din trotuarele străzii Ştefan Mihăileanu, din municipiul Constanţa. Astfel, în timp ce unii locatari afirmă că lucrarea drumarilor este una de bun augur, sunt şi persoane care susţin contrariul.

Conform acestora din urmă, odată cu asfaltarea, unii s-au trezit că nu-şi mai pot deschide porţile precum înainte. În aceste condiţii, cei puşi în faţa faptului împlinit s-au văzut obligaţi să îndepărteze materialul care încurca la deschiderea porţilor, nu înainte de a da mărunt din buze, gândindu-se la cei care le-au produs „nefericirea“. O situaţie asemănătoare se poate întâlni la garajele din apropierea blocului 65, unde, din cauza faptului că deschiderea se face spre exterior, uşile se vor deschide mai greu, sau nu se vor deschide deloc. Ion Bâzgan, proprietarul imobilului 68, susţine că odată cu asfaltarea trotuarului i-a fost blocată scurgerea. Mai mult decât atât, bărbatul este convins că lucrarea drumarilor nu va ţine mult timp dacă nu vor turna şi asfaltul fin, care să vină ca o completare a lucrării începute. „Ne-au împărţit fluturaşi prin intermediul cărora ne informau că vor veni să asfalteze în următoarea zi. Au venit abia după o săptămână. Din câte am înţeles, vor să schimbe şi bordurile“, a mai precizat Bâzgan. În replică, directorul tehnic al SC Confort Urban, Claudiu Rădulescu, spune că situaţia nu este atât de gravă pe cât se spune, recunoscând că la garajele mai sus precizate există ceva probleme.

strada_mihaileanu_trotuar_asfaltat_09.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jean valjean 23 Jul, 2010 23:26 si sectorul acela de trotiar pe care l-a fotografiat ZIUA arata mai bine in poza decat in realitate, el de fapt e dat doar cu maclavaitz negru .... Marea Asfaltare PZD-ista, cheltuiala banilor publici