Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Mangalia nu închide dosarul lui Andrei Sebastian Ciurea

ro

24 May, 2011 01:58 3168 Marime text
Mangalia_copil_disparut.jpgÎn ciuda faptului că medicul legist a declarat că moartea lui Andrei Sebastian Ciurea, de 9 ani, din Mangalia, a survenit prin înec, lucrătorii Poliţiei municipale Mangalia nu au de gând să închidă dosarul cauzei. Adjunctul Poliţiei Mangalia, comisarul şef Valentin Mustăţea, spune că cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.

Pe data de 18 mai, în jurul orei 10.30, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, Sebastian Andrei Ciurea, de 9 ani, a plecat de la domiciliu.

Mangalia_politia_sediu_02.jpgPe data de 21 mai, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate din apă cadavrul unui copil, care s-a dovedit a fi Sebastian Andrei Ciurea. Medicul legist a concluzionat că moartea copilului a survenit prin înec, iar pe trupului micuţului nu au fost găsite urme de violenţă. Cu toate acestea, lucrătorii Poliţiei municipale Mangalia nu vor închide dosarul cauzei, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea cauzelor în care copilul şi-a pierdut viaţa. Interesant de remarcat că Sebastian Andrei Ciurea a fost descoperit în spatele blocului unde minorul locuia cu mama sa. Copilul a fost condus ieri pe ultimul drum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii