Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse Poliţistul Bulac, dat afară din IPJ Constanţa

ro

17 Feb, 2011 00:00 3657 Marime text
Bolac_-_accident_masina_logan____.jpgComanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa i-a solicitat lui Viorel Cornel Bulac, în vârstă de 35 de ani, din Ovidiu, agent în cadrul Siguranţei Publice al Secţiei 2 de Poliţie Constanţa, să dea dovadă de onoare şi să plece din poliţie. Bărbatul, care este pe cale să se aleagă cu un nou dosar penal, a refuzat să-şi prezinte demisia, însă se spune că Bulac va fi dat afară cât de curând.

Agentul Viorel Cornel Bulac a condus, zilele trecute, o Dacia Logan, cu numerele de CT 28 VIO, pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar în momentul în care a ajuns în zona Real 2, bărbatul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea nu au mai găsit pe nimeni în maşină. Martorii acestui accident spun că şoferul Loganului purta uniformă de poliţist şi că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În timp ce una dintre autospecialele Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa era staţionată pe banda numărul 1 a bulevardului, în vederea asigurării măsurilor de fluenţă a traficului din zona accidentului misterios, Iulian Nuţu, în vârstă de 23 de ani, din Constanţa, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, un Ford, cu numerele de înmatriculare CT 87 NTU, oprindu-se în maşina poliţiei. La scurt timp după producerea accidentului, Cetin Dede, de 49 de ani, din Constanţa, cumnatul poliţistului Bulac, a susţinut că el ar fi condus autoturismul înfipt în stâlp, însă, în urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Bulac_-_accident_masina_logan_2.jpg

"Experienţă"

Cu toate acestea, lucrătorii SPR au reuşit să probeze că adevăratul şofer al Loganului a fost Viorel Cornel Bulac, care a şi recunoscut fapta. Rutieriştii mai spun că, la câteva ore după accident, Bulac avea o alcoolemie de 0,09 miligram/litru alcool pur în aerul expirat şi 0,20 g/lalcool purînsânge. Viorel Cornel Bulac nu se află pentru prima dată în vizorul colegilor de la Rutieră, acesta fiind implicat într-un alt accident, în luna mai 2010. Loganul în care se afla agentul Secţiei doi a fost lovit în plin de Bogdan Marin, cunoscut ca şi "Bodo", fostul ginere al lui Traian Băsescu, care conducea un Peugeot, pe bulevardul Aurel Vlaicu La acea dată s-a spus că Viorel Cornel Bulac avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În prezent, Bulac este pe cale să intre într-un alt Consiliul de Disciplină, iar potrivit unora, individul are şanse mari să fie dat afară din poliţie. Iar aceasta, în contextul în care, la primul incident, agentul a fost sancţionat cu amânarea avansării în gradul profesional următor pentru doi ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii