Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru coincidenţe bizare din dosarul Larei Şaban

ro

17 Sep, 2012 02:00 1929 Marime text
Saban_Ghiunal.jpgCauza în care Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu sunt judecaţi pentru omor se va afla azi în atenţia judecătorilor constănţeni

Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu au fost trimişi în judecată pentru uciderea Larei Şaban, sora primului menţionat. Cauza în care cei doi au calitatea de inculpaţi a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la sfârşitul săptămânii trecute, cu numărul unic 10562/118/2012 şi obiect „omor deosebit de grav". Coincidenţă sau nu, suma cifrelor din componenţa dosarului (105621182012) este aceeaşi cu data în care Şaban şi Davidescu au fost arestaţi, respectiv 29 mai.

Se mai poate constata că numărul unic al dosarului conţine cifra 10, iar conform rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe data de 10 septembrie, în urma unor activităţi de căutare efectuate în zona lizierei în care a fost localizat cadavrul Larei, au fost găsiţi doi saci menajeri similari celor în care era ambalat trupul neînsufleţit al victimei. Mai departe, dosarul judecăţii presupuşilor asasini ai turcoaicei mai conţine cifrele 0 şi 5, ceea ce poate fi asociat cu luna mai (a 5-a din an), lună în Lara Şaban a fost ucisă. Nici cifra 11 nu lipseşte din şirul potrivirilor bizare. Astfel, pe data de 11 iunie, Eray Ekrem Arda, nepotul şi colegul de partid al politicianului turc Hüseyin Avni Sipahi, tatăl fiicei Larei, a formulat o plângere penală prin care a solicitat tragerea la răspundere penală a mamei Larei, Ghibăldan Elvie, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, prin ordonanţa din data de 11 septembrie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de cei doi inculpaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Ca un ultim aspect, Lara Şaban a fost ucisă într-un apartament cu numărul 12, cifră prezentă de asemenea în numărul unic al dosarului penal mai sus precizat. Cauza în care Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu sunt judecaţi pentru omor se va afla în atenţia judecătorilor constănţeni şi azi, după ce în şedinţa din data de 14 magistraţii au admis cererea de abţinere formulată de judecătorul Iulia Cezara Suciu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii