Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul Laky Cos Star Pan SRL, mort într-un accident rutier

ro

06 Sep, 2010 02:23 4032 Marime text
accident_Smurd.jpgUn bărbat a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a pătruns pe contrasens şi a lovit înplin un automobil de teren marca Volkswagen, model Touareg. În urma accidentului, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că persoana decedată se numeşte AdrianFereşteanu, are 35 de ani şi este din Constanţa. Bărbatul era un prosper om de afaceri angrenat în firme specializate în comerţ cu amănuntul.La sfârşitul anului trecut, una dintre firmele sale, respectiv SC Laky Cos Star Pan SRL, s-a aflat în atenţia poliţiştilor constănţeni după ce poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilitcă administratorul unităţii, în persoana lui Constantin Cojocaru, ar fi emis o filă CEC fără a avea acoperire în cont.

Tragicul accident rutier a avut loc aseară pe drumul naţional 39, la kilometrul 9+200 de metri. Poliţiştiirutieri susţin că Adrian Fereşteanu a condus un autoturism marca Chevrolet Kalos, înmatriculat cu numerele CT 08 NGS, pe DN 39, dinspre Constanţacătre Mangalia, pe banda numărul doi. Din cauza neatenţiei în conducere,bărbatul a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, undea intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Touareg,CT 50 MEG, condus regulamentar de către Gheorghe Spiridon. Acestea a fost proiectat într-un autoturism marca Hyundai, condus de Faik Zercer pe banda numărul unu, dinspre Agigea către Constanţa, care s-a răsturnatîn afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul marca Chevrolet a fost proiectat înapoi pe sensul său de mers, pe banda numărul unu, unde a acroşat un autoturism marca Dacia, condus dePrecop Pogănescu dinspre Constanţa către Agigea. În urma accidentului a rezultat decesul lui Adrian Fereşteanu, conducătorul autoturismului marca Chevrolet şi rănirea uşoară a lui Gheorghe Spiridon, de 48 ani,a lui Doru Farapon, de 57 de ani, a Niculinei Farapon, de 55 de ani şi aMădălinei Spiridon, de 18 ani, pasageri în autoturismul marca Volkswagen. Unul dintre martorii acestui eveniment spune că românii suntnişte oameni „fără inimă", deoarece Chevrolet-ul Kalos a fost pe punctulde a lua foc, însă nimeni nu aducea un extinctor.

„Unul dintre şoferii implicaţi în accident a adus unul.... lasă de dorit cum sar româniiîn asemenea situaţii. Încă un lucru... Acolo (n.r. la kilometrul 9), nimeni nu a pus indicatoare de reducere a vitezei sau de intrare în comună, deşi acolo sunt case", a mai arătat martorul.

SC Etic SRL declară că nu are profit

Maşina condusă de Fereşteanu aparţinea societăţii comerciale Etic SRL, de pe strada Biruinţei nr.59, având ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. De altfel, Adrian Fereşteanu, alături de GeorgetaVlad, conducea firma mai sus precizată. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Etic SRL a raportat în 2007, cu şase salariaţi,o cifră de afaceri de 328.451 lei şi un profit brut de 0 lei. În 2008, tot cu şase angajaţi, firma condusă de Fereşteanu a declarat o cifră de afaceri de 404.834 lei şi 0 lei profit. În anul2009 lucrurile s-au mai schimbat puţin, în sensul că având doar patru salariaţi, SC Etic a avut o cifră de afaceri de 326.634 de lei şi un profit de 0 lei.

IPJ Constanţa, cu geana pe SC Laky Cos Star Pan SRL

Defunctul Adrian Fereşteanu figura, alături de Constantin Cojocaru, şi în SC Laky Cos Star PanSRL cu sediul pe strada Pescăruş din municipiul Constanţa. Şi această firmă avea ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare,băuturi şi tutun. Laky Cos Star Pan nu are date de bilanţ aferente anilor 2007, 2008 şi 2009. La sfârşitul anului trecut, administratorul SC Laky Cos Star Pan SRL, Constantin Cojocaru, a fost cercetat în starede libertate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, după ce a emisfile CEC fără a avea acoperire în cont. În sarcina lui Cojocarus-a reţinut că, la data de 7 august 2007, a emis în favoarea SC BCD Intermed SRL Constanţa o filă CEC refuzată la plată pe motivul lipsei parţiale de disponibil. Nu este de omis faptul că Georgeta Vlad figurează,alături de Fereşteanu Cristian, şi în Latin Construct SRL. Firma are punct de lucru în municipiul Constanţa, precum şi în localitatea Vama Veche şi este specializată în comerţul cu amănuntulal îmbrăcămintei. Urmează ca medicii Serviciului Judeţean de medicină legală Constanţa să stabilească dacă Adrian Fereşteanu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 06 Sep, 2010 10:14 pe marcel liga nu l mai arestati da tepe de milioane de euro-il sprijina procurori politisti corupti judecatori-secareanu de la 0962 ce face dle palz ca ziceti ca sinteti curat? ce fac dna sri? igp o freaca - au venit si musamalizeaza tot dle blaga-e alquida la politie