Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misterul depozitului de materiale din Muzeul Adamclisi

ro

28 Jan, 2011 01:16 2437 Marime text
cap_3.jpgSocietatea comercială Electo Dem SRL are sediul în localitatea Cobadin, iar obiectul principal de activitate este „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie".

SC Electo Dem SRL din Cobadin şi-a deschis, recent, un punct de lucru în Adamclisi (denumire spaţiu - muzeu) unde se vor desfăşura o serie de activităţi, dintre care amintim comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţie şi al echipamentelor sanitare. Deşi Registrul Comerţului arată că firma în cauză are ca punct de lucru „Muzeu", Gabriel Custurea, directorul Muzeului de Istorie şi Arheologie din Constanţa, şi patronul societăţii spun că la mijloc este doar „o mică" neînţelegere.

firma_Gabriel_Custurea_03.jpgMonitorul Oficial al României numărul 290 arată că Demis Ghiulser, în calitate de asociat unic al SC Electo Dem SRL, a hotărât „deschiderea unui punct de lucru în Adamclisi, judeţul Constanţa (denumire spaţiu - muzeu), unde se vor desfăşura următoarele activităţi: comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţie şi al echipamentelor sanitare, comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor de sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate". Miraţi de aşa ceva, l-am contactat telefonic pe Gabriel Custurea, directorul Muzeului de Istorie şi Arheologie din Constanţa, care spune că noul sediu al firmei SC Electo Dem SRL nu este în muzeul din Adamclisi, aşa cum arată Monitorul Oficial şi Registrul Comerţului, ci vis-a-vis. „Este la parterul unui bloc. Acolo, muzeul este un punct de reper", a mai completat Custurea. La rândul său, Demis Ghiulser, patronul de la SC Electo Dem SRL, pune această „confuzie" pe seama unor erori de formulare. Registrul Comerţului arată că SC Electo Dem SRL are şapte sedii secundare, dintre care patru în Cobadin, două în municipiul Constanţa şi unul în Adamclisi. În privinţa acestuia din urmă, RECOM arată că are ca denumire „Muzeu", iar ca dovadă sediu stă contractul de încheiere numărul 1036 din data de 6 decembrie 2010, valabil un an. Datele de bilanţ ale SC Electo Dem SRL arată că în 2007, cu 12 angajaţi, unitatea a derulat afaceri de 543.585 de lei, însă profitul brut a fost 0 lei. În 2008, având 10 angajaţi, firma condusă de Demis Ghiulser a raportat 1.235.902 de lei ca cifră de afaceri şi 81.178 de lei ca profit brut. În 2009, Electo Dem, cu 11 salariaţi, a declarat 1.548.859 de lei ca cifră de afaceri şi ca profit brut 27.368 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion periegeticul 28 Jan, 2011 06:03 Mai custurea voi, IP3, ati fi in stare sa vindeti orice: avize, replici de metope, sedii de muzee. Aveti legatura cu cultura cum are cainele meu cu limba tibetana.