Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşina şefului PC Mangalia, lovită de o femeie beată

ro

13 Jul, 2011 01:55 1862 Marime text
Olan_Vasile_Olan_01.jpgLa aproape şase luni diferenţă de când fiul său a lovit mortal o femeie care a traversat strada prin loc nepermis, Vasile Olan, liderul PC Mangalia, a fost implicat, în urmă cu două seri, într-un incident rutier. Surse bine informate arată că maşina condusă de Vasile Olan a fost lovită de un alt autoturism la al cărei volan se afla o femeie băută.

Oamenii legii spun că Rodica Sofian, din municipiul Mangalia, în vârstă de 51 de ani, a condus, în urmă cu două seri, un automobil marca Opel, model Astra, cu numerele de înmatriculare CT 10 FLY, pe drumul judeţean 391. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu drumul ce duce către Limanu, Rodica Sofian a lovit în plin un Ford Mondeo, CT 01 RIO, condus de Vasile Olan, liderul PC Mangalia.

După ce au testat-o, poliţiştii au constatat că şoferiţa se băuse înainte de a pleca la drum, rezultatele alcoolemiei fiind de 1,07. Rodica Sofian s-a ales cu un dosar penal şi cu permisul reţinut. Mai mult decât atât, femeia va trebui să achite şi pagubele materiale. Nu este de trecut cu vederea că, pe data de 23 ianuarie 2011, Bogdan Viorel Olan, de 23 de ani, fiul lui Vasile Olan, a condus un automobil marca Audi, cu numerele de înmatriculare CT 21 RIO, pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către Caraiman. În momentul în care a ajuns în zona podului rutier din zona Kilometrul 4-5, tânărul şofer i-a surprins şi accidentat pe Felicia şi pe Mihai Huţanu, care s-au angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis. În urma impactului deosebit de puternic, femeia a decedat pe loc. Dosarul acestui accident se află, şi în prezent, la Serviciul Rutier Constanţa. Din câte se pare, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa nu a achitat Serviciului Judeţean de Medicină Legală necropsia femeii. Facem precizarea că am încercat să luăm legătura şi cu Vasile Olan, în vederea exprimării unui punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate, însă acest lucru nu a fost posibil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii