Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logodnica din Constanţa a românului împuşcat la Londra "Te ador!"

ro

02 Dec, 2010 00:00 4906 Marime text
geno_-_bogdan_gabriel_paduret_-_sursa_foto_facebook.jpgConstănţeanca Genoveva Nedelcu, logodnica lui Bogdan Gabriel Pădureţ, zis Ciompi, românul de 29 de ani asasinat în Marea Britanie, a deschis un cont pe reţeaua de socializare Facebook, unde prietenii tânărului îşi pot lua rămas bun de la acesta. În vârstă de 26 de ani, Genoveva Nedelcu este absolventă a Colegiul Naţional de Artă Regina Maria Constanţa şi a Conservatorului, fiind stabilită în Anglia de mai mulţi ani.

Pe pagina deschisă în amintirea lui Bogdan, tânăra a scris: "Ştiu că nu-ţi plăcea Facebook-ul, dar am vrut să aduc aminte lumii de clipele frumoase din viaţa ta şi am vrut să aibă prietenii tăi la care ţineai enorm unde să-şi aştearnă gândurile! Te ador". Zeci de prieteni i-au lăsat mesaje tânărului asasinat la Londra. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Gabriel Pădureţ a fost victima unui atac mafiot, fiind secerat de gloanţele a doi indivizi, chiar în faţa casei sale. Poliţia londoneză a deschis o anchetă pentru a stabili identitatea atacatorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bogdan 25 Feb, 2011 02:04 Genoveva era viata lui.si a fost aluaturi de el pana la capat,nu s-a dat inapoi ca altele.ANDREEA.s-a vazut cine i-a fost alaturi cu adevarat!!!!
  • delia 05 Dec, 2010 21:49 ALOOOOOO,nebunilor,Genoveva nu era logodnica lui!!! Singura cu care a avut o relatie de 5 ani este ANDREEA!In rest Genoveva,era amanta fraierilor:))