Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurentiu Marin mai are cateva zile de preaviz

ro

06 Feb, 2010 06:32 1647 Marime text
Fostul director al Direcţiei Apelor Dobrogea - Litoral mai are câteva zile de stat în cadrul instituţiei.

Laurenţiu Marin ne-a declarat că se luptă deja în justiţie pentru a-şi recupera postul de director al DADL. El a afirmat că îl interesează mai mult să demonstreze că evaluarea sa de către Ministerul Mediului s-a făcut în mod eronat. Reamintim că el a fost revocat oficial din funcţie pe 14 ianuarie, primind un preaviz de 20 de zile lucrătoare.

Social-democratul este de părere că postul DADL, vizat de UDMR, după ce la conducerea Ministerului Mediului a fost numit Laszlo Borbely, nu va fi deţinut de către PD-L. Marin susţine, aşadar, că la şefia DADL va veni un nou director, susţinut de UDMR. „Postul nu este negociabil la nivel local", a subliniat el. Chiar şi aşa, pesedistul a spus că nu va renunţa la procesul în instanţă. „O să continui acţiunea, chiar dacă o să-mi dau demisia a doua zi după ce o să câştig. O să lupt cu sistemul", a adăugat Marin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cernavodeanul 07 Feb, 2010 09:23 Marine, tu vorbesti despre lupta cu sistemul?Ai uitat cit rau ai facut in Cernavoda atunci cind si tu erai in asa zisul "sistem"? Mai bine ia-ti prietena privighetoare din primaria Cernavoda si plecati cit mai departe de locurile in care vreti sa fiti sefi cu forta si unde inca va bagati ca supozitoarele.