Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria isi reinnoieste fortele

ro

21 May, 2010 01:52 1203 Marime text
Aproape 100 de tineri şi-au depus până în prezent dosarele la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, pentru a susţine examenele de admitere pe cele 409 locuri în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, la arma „Jandarmi".

Cei mai mulţi candidaţi sunt elevi de liceu, în clasa a XII-a. În etapa următoare, ei vor susţine testarea psihologică, iar apoi vor fi supuşi examinărilor medicale. Ulterior, candidaţii declaraţi admişi la cele două probe vor susţine disciplinele de concurs ale examenului de admitere la instituţiile de învăţământ.

Faţă de anul trecut, numărul de candidaţi înregistrează o creştere de 30%. În plus, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere 2010 şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pe 18 locuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Lista detaliată a ofertei educaţionale, a criteriilor şi a altor precizări poate fi consultată de persoanele interesate şi pe pagina web a Jandarmeriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii