Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înclinaţii homosexuale? „Călugărul" din Ghindăreşti, decapitat de prietenii de pahar (galerie foto)

ro

21 Nov, 2011 01:00 3898 Marime text
cap_6.jpgLocuitorii comunei constănţene Ghindăreşti sunt în stare de şoc, după ce unul de-al lor a fost descoperit decapitat. Din primele cercetări, a reieşit că Alexe Artiom, în vârstă de 40 de ani, cunoscut prin sat ca şi „Călugărul", a fost lovit iniţial cu un topor în zona capului, după care ar fi fost decapitat. Conform unor surse apropiate anchetatorilor, în telefonul „Călugărului" au fost descoperite mesaje cu conotaţii sexuale. Anchetatorii spun că au un cerc de suspecţi alcătuit din trei persoane.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat că „la data de 19 noiembrie, în jurul orei 09.30, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intrarea în localitatea Ghindăreşti, într-un şanţ de scurgere a apei, a fost găsit într-un sac cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, decapitat".

calugar_alexe_SURSA_REALITATEA.jpg

Astfel, la nivelul IPJ Constanţa s-a constituit o echipă operativă complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, însoţiţi şi de medicul legist. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului pentru investigaţii şi au constatat că într-un sac de rafie, legat la ambele capete cu sârmă, se afla cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, decapitat, capul aflându-se la picioare, prezentând multiple lovituri. „Din verificările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că victima este un localnic, în vârstă de 40 de ani. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. Având în vedere că este vorba de o moarte suspectă, violentă, în cauză conturându-se elementele infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa", mai arată oficialii Poliţiei Judeţului Constanţa. Din câte se pare, macabra descoperire a fost făcută de un localnic din Ghindăreşti, care mătura frunzele din faţa porţii sale. Conform unor voci citate de Evz.ro „atacatorul a folosit, cel mai probabil, un topor pentru a-şi decapita victima, întrucât tăietura este «curată»". Poliţiştii constănţeni au adus şi câţiva câini, care s-au oprit la câteva case distanţă de locul în care a fost găsit sacul. Evz.ro mai arăta că victima, Alexe Artiom, sau „călugărul" a fost un lipovean sărac care a trăit într-un bordei. „A îmbrăcat hainele monahale şi s-a retras la mânăstirea ortodoxă de rit vechi Uspenia, din Salva Rusă. A rezistat doar trei ani acolo. Întors acasă, el trăia din ajutorul social de la Primărie", a precizat Adrian Vartolomei, citat de Evz, conform căruia agresorii „s-or fi îmbătat şi l-au omorât, că la beţie se întâmplă atâtea nenorociri. Sau s-o fi dat la vreunul dacă avea, cum se zicea, înclinaţii homosexuale. Cine ştie?".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii