Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată primele eliberări în dosarul în care fostul şef al SIPI Constanţa este arestat din iulie

ro

03 Oct, 2012 01:00 2233 Marime text
Secareanu_florin_dan_secareanu_sursa_facebook.jpgIeri, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Nicolae Belba şi Mihai Buliga, cercetaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar de evaziune fiscală cu un presupus prejudiciu de 15 milioane de euro, să fie puşi în libertate. Tot ieri, Curtea de Apel din capitală a prelungit arestul cu încă 30 de zile pentru afaceristul constănţean George Guliu, asociat şi administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Bălcescu. În sarcina acestuia, procurorii au reţinut ca infracţiuni evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Prelungirea arestului îl mai vizează pe Dumitru Chirvăsitu - administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRL Mihail Kogălniceanu, acuzat de complicitate la evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat, pe Andrei Florin Jugănaru - administrator de fapt al SC Crivas Logistic SRL Bucureşti şi al SC Rad Trans Concept SRL Bucureşti şi pe Emilian Dumitru Preda, în sarcina cărora s-au reţinut complicitate la evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat. Lista celor care rămân în spatele gratiilor este continuată de Florin Dan Secăreanu, ofiţer de poliţie în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor - Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, şi închisă de Mariana Cozma. Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, este acuzat de complicitate la evaziune fiscală, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. Mariana Cozma, contabil autorizat, este bănuită de DNA de complicitate la evaziune fiscală şi sprijinire a unui grup infracţional organizat. Toate deciziile mai sus precizate ale Curţii de Apel Bucureşti pot fi atacate la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SSS 03 Oct, 2012 18:55 Ce plin de el era asta. Cine isi plimba BMW X5 la IPJ si se uita de sus la colegi. Saracia asta se ocupa numai de vandut ponturi.