Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ia-i pe turci de unde nu-s Criminalii Larei Şaban au reuşit, totuşi, să fure 2.000 de dolari

ro

07 Jun, 2012 02:40 2287 Marime text
lara_conferinta_Camil_Mane.jpgÎn faţa judecătorilor, Ghiunal Gilberto Şaban a declarat: „A fost decizia noastră cum să împachetăm şi să transportăm cadavrul Larei. Locul l-am ales întâmplător, când am oprit să-mi fac nevoile"

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa caută, în continuare, obiectul cu care a fost lovită şi ucisă Lara Şaban, de 27 de ani, în urmă cu o lună. Potrivit unor surse, în seara crimei, asasinii tinerei au reuşit, totuşi, să-i fure o sumă de bani, mai precis suma de 2.000 de dolari. În paralel, oamenii legii caută şi poşeta Larei.

Pe data de 3 mai, conform organelor de anchetă, Lara Şaban s-ar fi întâlnit cu fratele său, Ghiunal Gilberto Şaban, dar şi cu amicul acestuia, George Davidescu, într-un apartament situat în blocul numărul 18, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Întrevederea a avut loc, după cum le-a declarat procurorilor Ghiunal Gilberto Şaban, în urma unei solicitări făcută de nişte cetăţeni veniţi din Turcia. Fratele Larei a mai susţinut că sora sa se afla, alături de turci, într-o cameră, iar el şi Davidescu stăteau într-o altă încăpere. Suspecţii au mai declarat că au intrat în camera în care se afla Lara abia după ce au auzit o bufnitură. Ulterior, presupuşii criminali turci, sub ameninţarea armelor, i-ar fi pus pe cei doi să cureţe apartamentul şi să transporte cadavrul. În acest timp, spun surse apropiate cazului, ar fi dispărut poşeta Larei în care se afla suma de 2.000 de dolari, precum şi alte bunuri. Pentru a duce la sfârşit misiunea, Ghiunal Gilberto Şaban şi George Davidescu au împrumutat o maşină de la un cunoscut, căruia i-au achitat o presupusă datorie de 500 de lei, apoi au mers la Real, de unde au cumpărat pungi pentru ambalarea trupului neînsufleţit, dar şi produse de curăţat. În continuare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa desfăşoară activităţi pentru a descoperi obiectul cu care a fost lovită şi ucisă tânăra de 27 de ani. În faţa judecătorilor, Ghiunal Gilberto Şaban a declarat: „A fost decizia noastră cum să împachetăm şi să transportăm cadavrul Larei. Locul l-am ales întâmplător, când am oprit să-mi fac nevoile".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neva 07 Jun, 2012 09:03 Cred ca nimeni nu-si doreste sa aiba asemenea frate! Probabil ca etnia este de vina! In orice caz propun ca cei doi sa primeasca pedeapsa maxima prevazuta de lege. Ar fi trebuit sa nu fie abolita pedeapsa cu moartea!