Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hristu Cati „Eu am facut ce a vrut poporul"

ro

30 Jul, 2010 01:45 952 Marime text

Preşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, a fost audiat ieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în calitate de martor în dosarul „Cogealac", în care primarul comunei, Hristu Cati, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Conform anchetatorilor, declaraţia sa a coincis, în mare măsură, cu cea dată de edil. Nu este de trecut cu vederea faptul că, până să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, Hristu Cati s-a prevalat de dreptul la tăcere, refuzând să dea declaraţii în faţa procurorilor. Când a ajuns la instanţă însă, Cati a susţinut că nu a făcut nimic greşit şi că doar a respectat dorinţa oamenilor. „Eu am făcut doar ce a vrut poporul. Am respectat dorinţa populaţiei. Oamenii au înţeles să protesteze astfel", ar fi declarat Cati la instanţă. În ciuda declaraţiilor sale, Judecătoria Constanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a edilului din Cogealac, alături de alţi cinci localnici. Anchetatorii nu exclud posibilitatea să urmeze şi alte reţineri în acest caz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 30 Jul, 2010 09:52 din instigator cati hristu fiind bagat la inaintare - chesoi neam de manivela devine martor-teodor nita de la parchetul tribunal constanta e ruda cu sotia lui chesoi- iar dragomir matei de la acelasi parcht e nasul prefectului palaz -unchiul lui palaz e cristi deliorga de la csm-ia vedeti in eliberarea lui iup de unul dragos de la sipa