Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gambuteanu nu vrea sa plateasca rovinietele contractate de la Ibram

ro

27 Jul, 2010 00:00 2994 Marime text
p2-autostrada_ibram_aidan.jpg

Direcţia Regională deDrumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, instituţie condusă de Aidîn Ibram, s-aadresat instanţei de judecată în speranţa că va obliga Regia Autonomă Judeţeanăde Drumuri şi Poduri Constanţa să-şi ducă la bun sfârşit obligaţiile asumateprintr-un contract încheiat în urmă cu patru ani. Mai exact, susţin angajaţiiDRDP, Regia de Drumuri - cârmuită de Adrian Gâmbuţeanu (PSD) -, a încheiat în2006 un contract prin intermediul căruia se angaja să plătească 38.328 de euroîn schimbul a 58 de roviniete destinate autovehiculelor de mare tonaj aflate înpatrimoniul ultimei unităţi menţionate.

Toate bune şi frumoase până la unmoment dat, adică până când RAJDP Constanţa ar fi trebuit să plătească şi cea dea treia rată a contractului. „Deşi a existat un contract încheiat în 2006, unan mai târziu, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri a mai încheiat uncontract cu noi (n.r. cu DRDP). Astfel, s-a creat o suprapunere de contracte.Au plătit două rate şi atât. Suma pe care o avem de recuperat de la RAJDP estede 528,6 euro. Este adevărat că banii nu sunt mulţi, însă nu vrem să plătim noipentru alţii. Cea de a treia rată este de 232,5 euro, iar penalităţile ajung lasuma de 296,10 euro", au mai arătat salariaţii Direcţiei Regionale.

p2-proces_rajdp_adrian_george_gambuteanu_online.jpg

Primaînfăţişare în dosarul cu numărul 2256/212/2010 a fost fixată pe 21 octombrie,dată la care judecătorii Tribunalului Constanţa vor trebui să tranşezeconflictul dintre DRDP Constanţa şi RAJDP Constanţa. La rândul său, AdrianGâmbuţeanu spune că, din punct de vedere juridic şi contabil, are dreptate şică nu vede de ce ar mai achita ultimele două tranşe de bani aferenteînţelegerii parafate în 2006.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii