Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliberat de Tribunalul Constanţa „Prinţul Raţiu" se poate întoarce la partidele de sex în grup, cu fotomodele

ro

09 Nov, 2011 03:19 2677 Marime text
printul.jpgLa ieşirea din sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, „Prinţul Raţiu" era însoţit de avocatul său, Tonel Pop, apărătorul lui Dan Diaconescu, patronul OTV

Andrei Raţiu P., zis „Prinţul", de 38 ani, din Bucureşti, depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, după ce pe numele lui a fost emis iniţial un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 20 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lipsire de libertate" şi „proxenetism", a fost pus în libertate. Decizia le-a aparţinut magistraţilor Tribunalului Constanţa, care au admis recursul formulat de „Prinţ", împotriva măsurii arestării sale preventive. Foarte interesant, cu doar câteva ore înainte de eliberarea individului, Zeustv.ro a dat publicităţii, în exclusivitate, trei filme în care apăreau atât „Prinţul Raţiu", cât şi amicii lui, făcând sex cu aceeaşi femeie, aparent un fotomodel.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat, pe data de 2 noiembrie 2011, propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Andrei Valentin P., alias „Prinţul Raţiu", în vârstă de 37 ani, din Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără, în vârstă de 22 ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Mai exact, procurorii spun că suspectul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor. La data de 3 noiembrie 2011, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile a „Prinţului Raţiu" pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. Potrivit procurorilor, mandatul de arestare nu a putut fi pus în executare întrucât inculpatul a părăsit sediul Judecătoriei Constanţa înainte de pronunţarea încheierii prin care s-a dispus arestarea acestuia, sustrăgându-se. Pe data de 5 noiembrie 2011, la ora 11.20, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, s-a prezentat Andrei Raţiu P., după care a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

A aflat de la televizor de arestare

Potrivit www.certitudinea.ro., „Prinţul Raţiu" nu s-a sustras legii, credea că este un om liber. „Am aflat cu stupoare de la televizor de reţinerea mea pentru 20 de zile. E sinistru ce se întâmplă, dar mă voi prezenta imediat cu avocaţii mei la autorităţile din Constanţa. Este o înscenare ordinară în care a fost folosită logodnica mea, (nr. Tatiana P.), şi a fost pusă la cale de un fost puşcăriaş (nr. Silviu N.), condamnat pentru proxenetism: trimitea fete în Italia. Explicaţia, din punctul meu de vedere, este una singură: cred că acest Silviu N. voia să o combine pe Tatiana cu oameni din anturajul său, iar eu îi stăteam în cale. Ştiu de la părinţii Tatianei că primiseră bani cu împrumut pentru ridicarea unei case care este în construcţie şi urmează să mai primească. Situaţia este cu atât mai odioasă, cu cât ei au şi o relaţie de rudenie: părinţii Tatianei sunt naşii fiului lui Silviu N.. Am avut, sau poate că încă am, o relaţie minunată cu Tatiana P., cu care sunt logodit. Ne-am iubit extraordinar de mult şi hotărâserăm să rămânem împreună toată viaţa, iar ea să fie mama copiilor mei. A fost marea iubire a vieţii mele. O iubesc în continuare şi sper în tăria ei de a avea puterea să spună până la urmă adevărul, împotriva tuturor presiunilor", conform www.certitudinea.ro.

Tonel, Dan Diaconescu, Costan şi „Prinţul"

Cu doar câteva ore înainte de liberarea „Prinţului", Zeustv.ro a dat publicităţii, în exclusivitate, trei filme în care apăreau atât „Prinţul Raţiu", cât şi amicii lui, făcând sex cu aceeaşi femeie, aparent un fotomodel. „Chiar dacă a fost eliberat, «Prinţul Raţiu» are în continuare interdicţia de a părăsi Capitala", a declarat postului mai sus precizat avocatul Tonel Pop. La ieşirea din sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, „Prinţul Raţiu" era însoţit de avocatul său, Tonel Pop, apărătorul lui Dan Diaconescu, patronul OTV. Ca o paranteză, Tonel Pop l-a apărat şi pe Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, judecat sub aspectul săvârşirii de trafic de persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii