Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii cutremurătoare „Măi, frumoaso, ce faci mă? Ţi s-a reparat păsărica?"

ro

09 Sep, 2011 21:03 6674 Marime text
05_akar_femeie_telefon.jpgDetalii cutremurătoare ies la iveală din dosarul minorei despre care poliţiştii constănţeni spun că a fost exploatată sexual de mama ei, Stela Akar, şi de concubinul acesteia din urmă, Gabriel Stoicescu. În prezent, cei doi presupuşi „peşti" se află în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poartă Albă, magistraţii Tribunalului Constanţa hotărând să-i condamne la ani grei de închisoare. Potrivit anchetatorilor, copila ar fi fost traficată chiar şi când aceasta era la menstruaţie. De altfel, cu puţin timp înainte ca minora să împlinească vârsta de 13 ani, unul dintre clienţii obişnuiţi ai acesteia o întreba dacă i s-a „reparat păsărica". Mai mult decât atât, potrivit oamenilor legii, după o presupusă relaţie sexuală cu copila, Victor Peicu ar fi cumpărat un tort şi o pungă cu prăjituri, dat fiind că se apropia ziua fetei.

Conform datelor aflate în posesia anchetatorilor, Stela Akar, care ar fi întreţinut acte sexuale cu diferite persoane în schimbul unor sume de bani de mai mulţi ani, ar fi recrutat-o pe fiica sa în scopul obligării la practicarea prostituţiei. Astfel, continuă oamenii legii, Stela Akar şi-ar fi traficat fiica prin exercitarea unor acte de ameninţare şi violenţă fizică, precum şi prin abuz de autoritate. Totodată, Stela Akar i-ar fi căutat clienţi fetiţei sale. Despre Gabriel Stoicescu, concubinul femeii mai sus precizate, poliţiştii spun că acesta ar fi îndemnat-o pe copilă să se prostitueze, ulterior alegându-se cu foloase de pe urma aceste activităţi a minorei. În cercetarea lor, anchetatorii fac referire şi la doi dintre presupuşii clienţi ai copilei, respectiv Victor Peicu şi Alexe Iarnă, ambii condamnaţi la câte patru ani de închisoare. Din câte se pare, în luna octombrie 2010, Victor Peicu ar fi întreţinut de trei ori acte sexuale cu minora, cunoscând că aceasta nu a împlinit vârsta de 15 ani. La rândul său, tot în octombrie 2010, Alexe Iarnă ar fi avut tot trei raporturi sexuale cu fiica Stelei Akar. Aceasta din urmă folosea apelativul „Ioana" şi ar fi cerut pentru o partidă de sex cu fiica sa suma de 60 de lei. Totul avea loc în Căminul Grupului Şcolar Cooperatist, imobil situat în municipiul Constanţa, strada Caraiman, potrivit anchetatorilor. Tot conform acestora, singura sursă de venit a celor doi concubini ar fi reprezentat-o doar prostituţia, iar menstruaţia copilei nu părea să fie o problemă prea mare. În schimb, după cum se arată şi în cercetarea oamenilor legii, Victor Peicu nu lua legătura cu minora cât timp aceasta era la menstruaţie. În acest sens, redăm o parte din conversaţia lui Victor Peicu avută cu minora, pe data de 7 octombrie 2010.

Partea vătămată: „Da!"

Victor Peicu: „Măi, frumoaso, ce faci mă?"

Partea vătămată: Bine! În casă!"

Victor Peicu: „Şi de ce nu mă suni, tu? Şi mă sumă mă-ta! Unde e?"

Partea vătămată: „Cine?"

Victor Peicu: „Mamă-ta?"

Partea vătămată: „Nu-i acasă!"

Victor Peicu: „Păi, m-a sunat! Că de ce nu te-am sunat io! Lasă mă c-o sun, ce treabă ai tu!... Hai mama...!"

Partea vătămată: „Io sunt în casă!"

Victor Peicu: „Ă? Da? S-a reparat păsărica?"

Partea vătămată: „Da!"

Victor Peicu: „E, s-a reparat?"

Partea vătămată: „Nu glumesc!"

Victor Peicu: „Serios?"

Partea vătămată: „Da!"

Victor Peicu: „Mergem s-o facem?"

Partea vătămată: „Da!"

Victor Peicu: „Serios?"

Partea vătămată: „Da!"

Victor Peicu: „Eşti hotărâtă?"

Partea vătămată: „Da!"

(...)

Victor Peicu: „I-am luat lu'... maică-ta, că mi-a zis să iau nişte ţuică, să-i aduc! Îi aduc şi lu' taică-tu' o sticlă de vin... ţi-aduc şi ţie, o sticlă ce ţi-am promis şi... tortu'. De ce vrei, de ciocolată, sau de frişcă?"

(...)

Victor Peicu: „Bine! Te pup! Şi ce scriem pe el?"

Partea vătămată: „Mai contează?"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zoe 10 Sep, 2011 13:18 cita spaga dau proxenetii de la caraiman abator si a vlaicu sefilor politiei si procurori si acum?