Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi degeaba Bănuiţii de contrabandă şi abuz în serviciu revin în Portul Constanţa

ro

10 Feb, 2011 01:52 3379 Marime text
cap_4.jpgReţinuţi iniţial pentru 24 de ore, angajaţii firmei de pază Davi Security Gheorghe Beldimănescu, de 44 ani, Marian Ciutacu, de 58 de ani, şi ofiţerul Gabriel Giurescu, angajat al Căpităniei Zonale Constanţa, de 50 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi abuz în serviciu contra intereselor publice, au fost eliberaţi de procurori, fiind liberi să se întoarcă la servicii. Alexandru Mezei, şeful Căpităniei, şi Vasile Emanoil, reprezentantul Davi Security, spun că cei trei nu au ieşit în evidenţă prin fapte negative.

perchezitii_Alexandru_Mezei.jpgPoliţişti ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa susţin că au identificat şi destructurat o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări, care acţiona pe raza Portului Constanţa. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că au fost efectuate şapte descinderi la domiciliile suspecţilor în urma cărora au fost identificate 23.160 de ţigarete nemarcate, 120 de pachete de cafea, 27 de articole îmbrăcăminte contrafăcute, zece perechi de încălţăminte contrafăcute, 48 de parfumuri contrafăcute şi 15 sticle băuturi alcoolice nemarcate. „În urma acţiunilor desfăşurate, Gheorghe Beldimănescu, de 44 ani, Ciutacu Marian, de 58 de ani, (angajaţii firmei de pază Davi Security), şi Gabriel Giurescu, (nr. angajat al Căpităniei Zonale Constanţa), de 50 ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore", au mai spus oamenii legii. De menţionat că cei doi paznici sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ultimul pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Alexandru Mezei, şeful Căpităniei Zonale Constnaţa, spune că angajatul desfăşura activităţi pe linia siguranţei navigaţiei şi a ieşit în evidenţă prin fapte negative. La rândul său, Vasile Emanoil, director în cadrul Davi Security, ne-a declarat că Marian Ciutacu şi Gheorghe Beldimănescu erau bine văzuţi de conducere, că nu au mai avut probleme cu ei şi că posibila activitate infracţională a fost săvârşită în timpul liber.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionik 10 Feb, 2011 22:43 fi foarte precis ioane cind afirmi asa ceva poate esti cu 30 de ani in urma.Acuma nu te mai goleste nimeni,sau poate esti un agent nemultumit de imparteala,cum de fapt sint multi,atentia la control se rezuma la citeva pachete si la un suc ,atit,in rest spor la cautat si arestat nmai inspectori cu doua cel mult trei cartoanr,astia sint traficanti de astazi.
  • Ionel 10 Feb, 2011 13:59 Am venit cu nava in portul Constanta zilele trecute si controlul de intrare insemnand politia de frontiera, vama si capitania pur si simplu au jefuit vaporul de tigari constrand comadantul sa le dea o cantitate enorma fara un motiv real fenomen care se intampla de ani si ani fara ca cineva sa incerce sa-l opreasca.