Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie şoc a Curţii Supreme de Justiţie Trei ani de închisoare în dosarul fraţilor plătiţi să mimeze sexul pe o terasă din Hârşova

ro

25 Sep, 2012 01:00 2323 Marime text

curte-palatuljustitieicurteadeapel.jpgCurtea Supremă a admis recursul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanta.

Ciprian Gheorghiu, din Hârşova, bănuit că ar fi tocmit doi fraţi să mimeze o partidă de sex, va executa trei ani de închisoare. Decizia luată de Înalta Curte este definitivă.

La finele săptămânii trecute, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul formulat de procurorii DIICOT împotriva deciziei penale nr.6/MP din 7 martie 2012 a Curţii de Apel Constanta. Ulterior, judecătorii Curţii Supreme au casat decizia atacată şi au dispus menţinerea sentinţei penale nr. 429 din 8 noiembrie 2011 a Tribunalului Constanţa, prin intermediul căreia Ciprian Gheorghiu, din Hârşova a fost condamnat la 3,4 de ani de închisoare. „Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului Gheorghiu Ciprian perioada executată de la data de 22 februarie 2011 la 14 martie 2011. Onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu, în suma de 50 lei, se va plăti din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă", conform minutei judecătoreşti. Amintim că pe data de 8 noiembrie 2011, Tribunalul Constanţa a decis ca Ciprian Gheorghiu să execute în penitenciar trei ani pentru comiterea infracţiunii de determinarea minorilor la acte cu caracter obscen. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, iar pe data de 7 martie judecătorii au suspendat executarea pedepsei de trei ani. Împotriva acestei decizii, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanta au formulat recurs, acţiune admisă zilele trecute de Curtea Supremă de Justiţie. Alături de Gheorghiu a fost trimis în judecată şi Valentin Nacu, acesta primind de la Tribunalul Constanţa doi ani de închisoare. Procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT susţin că, în luna mai a anului 2010, Gheorghiu şi Nacu ar fi determinat pe un băiat şi o fată (fraţi) ambii de şapte ani, să mimeze acte cu caracter explicit sexual, pe o terasă din Hârşova. Mai mult decât atât, scenele au fost filmate cu ajutorul unui telefon mobil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bruno 25 Sep, 2012 10:39 cred ca au sa mimeze si ei putin sex la parnaie,acolo..cat de idiot sa fi sa filmezi asa ceva si sa si postezi pe internet??isi merita soarta prostii..