Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au dispărut trei poliţişti despre care se spune că sunt corupţi

ro

14 Feb, 2011 01:40 2159 Marime text
politisti.jpgAgentul Dorel Luţan, din cadrul Poliţiei Mamaia, care ar fi avut legătură cu jeep-ul plin de uree furată depistat nopţile trecute de lucrătorii Poliţie Port, dar şi colegii acestuia de la Secţia 2 de Poliţie Constanţa, Cristian Olaru şi Mugurel Alexa, despre care se spune că ar fi cerut şpagă 400 de euro unui cetăţean pentru a-i returna talonul auto, sunt de negăsit. Colegii celor trei oameni ai legii spun că Luţan, Olaru şi Alexa au intrat în concedii la scurt timp după ce ar fi fost implicaţi în presupusele fapte de corupţie.

În paralel cu „dispariţia" subită a celor trei poliţişti, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările în dosarele cauzelor, pentru a stabili cu exactitate dacă presupusele acuzaţii de corupţie sunt adevărate. Cristian Olaru şi Mugurel Alexa ar fi intrat în vizorul anchetatorilor ca urmare a unei plângeri potrivit căreia oamenii legii ar fi cerut şpagă 400 de euro unui şofer din Palazu Mare pentru a-i înapoia talonul auto, act reţinut în timpul unei razii. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Mugurel Alexa provine de la Poliţia de Frontieră şi a fost cercetat în cazul sustragerii a două tone de cocs din Portul Constanţa, în octombrie 2008. La rândul său, Dorel Luţan

s-ar afla în colimatorul procurorilor pentru că ar fi fost depistat de lucrătorii Poliţiei Port în timp ce se deplasa cu un jeep în interiorul căruia a fost descoperită uree aparent furată. După câte se pare, Luţan nu ar fi acţionat singur, conform unor surse bine informate, poliţistul fiind sprijinit de un amic, tot om al legii. Chestionaţi cu privire la ureea din maşină, pasagerii jeep-ului ar fi spus că testau suspensiile automobilului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii