Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu peste 2000 de euro asupra lui Unde vroia să fugă Mitu după ce şi-a înecat soţia? (galerie foto)

ro

12 Feb, 2011 00:00 2827 Marime text
4_mitu_-_cadavru_1.jpgUltima "piesă" din "puzzle-lul" dublului asasinat de la Cernavodă a fost identificată de anchetatori. Trupul neînsufleţit al lui Bogdan Mitu, presupusul ucigaş al soţiei sale, Gabriela Mitu, fiica soţior Garoafă, a fost scos la mal ieri. În continuare, Giani Deli-Iorga, amicul lui Bogdan Mitu şi cel care recunoaşte că i-a omorât pe soţii Garoafă, se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa.

Bogdan Mitu, de 30 de ani, din Cernavodă, dat în urmărire naţională ca urmare a sesizării din data de 03.01.2011, a fost zărit, ieri, plutind pe malul stâng, în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră, la kilometrul 62+500 de metri. La locul indicat s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, poliţişti ai IPJ Constanţa, precum şi un medic legist din cadrul SML Constanţa. Asupra lui Mitu, oamenii legii au găsit documentele de identitate, actele de proprietate ale unui autoturism, o sumă de bani, aproape 9.000 de lei, un telefon mobil şi alte obiecte personale. Medicul legist Mihai Onciu spune că moartea lui Mitu s-a datorat asfixiei mecanice prin înec, iar pe cadavru nu au fost constatate leziuni traumatice. Cercetările sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS POLTIA RUMENA 13 Feb, 2011 15:37 POATE VA DA RASPUNSUL DOMNUL NICOLAE EMILIAN SEFUL POLITIEI CERNAVODA CARE ISI FACEA "RONDUL DE DIMINEATA" SI CARE ADUNA SPAGA DE LA PROXENETII CERNAVODEI..EL LE STIE PE TOATE DAR DE DE DATA ASTA A MINTIT ESCROCUL PTR CA PE BOGDAN L-A GASIT UN MECANIC DE PE CATERPILLAR..SI IN POLITIA ROMANA ESTE EXACT CA IN VAMILE ROMANESTI.."CORUPTIE DE LA CEL CU TATA-N GURA PAN" LA CEL CU BARBA SURA"..
  • justice 12 Feb, 2011 08:40 in studio la dan diaconescu vroia sa fuga sa trimita fraierii sms uri pe bani ca e asarac diaconescu si se gindeste la saraci-citi prosti pot fi?