Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducătoarea de Infinity, lăsată fără picioare Autorul accidentului de la Tuzla, amendat pentru viteză

ro

27 Jul, 2011 00:00 3165 Marime text
Tuzla_-_accident_rutier.jpgDumitra Porcesteanu, de 52 de ani, patroana societăţilor comerciale Dumi 2000 Impex SRL şi Dav Spedition SRL, rănită grav în accidentul din urmă cu câteva zile, produs, din câte se pare, de un tânăr de numai 19 ani, din Lugoj, va fi transferată de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Surse medicale afirmă că rudele femeii doresc ca aceasta să fie dusă la Spitalul Floreasca din Capitală. Între timp, poliţiştii rutieri continuă cercetările în dosarul cauzei. De menţionat că şoferul care ar fi provocat accidentul nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii, el fiind sancţionat în trecut pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, pe data de 24 iulie, în jurul orei 17.00, Lucian Mustaţă, de 19 ani, din Lugoj, a condus un automobil marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, dinspre Mangalia către Constanţa. În momentul în care ajuns în localitatea Tuzla, tânărul şofer a pierdut controlul volanului către partea dreaptă lovind în plin un automobil marca Infinity, care, potrivit oamenilor legii, se afla staţionat. În urma impactului, Dumitra Porcesteanu, de 52 de ani, a fost prinsă între cele două autoturisme. Poliţiştii mai arată că femeia se afla în spatele maşinii staţionate, căutând ceva în portbagaj. În ciuda eforturilor depuse, medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au decis să-i amputeze picioarele femeii. Datele oficiale arată că Dumitra Porcesteanu conduce societăţile comerciale Dumi 2000 Impex SRL şi Dav Spedition SRL, ambele unităţi având sediul în Capitală, Sectorul 6. În cel mai scurt timp, Dumitra Porcesteanu va fi transferată la Spitalul din Floreasca. Surse apropiate oamenilor legii spun că Lucian Mustaţă nu se află pentru prima dată în colimatorul poliţiştilor, tânărul fiind sancţionat pentru depăşirea vitezei regulamentare. În urma accidentului de la Tuzla, Mustaţă s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 02 Aug, 2011 23:02 Rudele din nana sunt alaturi de tine.
  • silvia 28 Jul, 2011 09:58 dumitra sau dana cum o alintam noi prietenii suntem alaturi de tine te vom sustine si aujuta.din pacate victimele accidentelor sunt din ce in ce mai multe si mai rau ca apoi sunt lasatesi e izbeliste cred ca ar trebui luate masuri mai serioase caci la inceput e valva multa dupa aceease asterne linistea si uiteasa multi scapa
  • ctean 27 Jul, 2011 11:03 SUSPENDAT PE VIATA DREPTUL DE A MAI CONDUCE PE DRUMURILE PUBLICE SI NEPUBLICE ,SA MEARGA CU TROTINETA , MAI ALES CA ESTE INCEPATOR , DACA EL FACE ACUM ASA CEVA CE MAI FACE MAI TIRZIU, II OMOARA PE ALTII NEVINOVATI, NU AVEA NICI O URMA DE REMUSCARE PE CHIP, LA FEL SI CU PITIPOANCA AIA DE LA FANTASIO.ASTA COPILUL CUI MAI ESTE SI SCAPA BASMA CURATA.