Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concubini judecaţi pentru trafic de narcotice

ro

11 Dec, 2010 00:00 1610 Marime text
Procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au finalizat ancheta în cazul celor doi concubini suspectaţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Marcel Curte şi Zila Suliman au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, infracţiuni privind codul vamal şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Dosarul a fost trimis pe rolul Secţiei penale a Tribunalului Constanţa, fiind înregistrat sub numărul 18283/118/2010, iar prima înfăţişare fiind fixată la începutul anului următor. Cei doi au fost arestaţi în luna octombrie 2010, după trei luni de căutări ale anchetatorilor şi cu mandate de arestare preventivă emise în lipsă pe numele lor de judecătorii Tribunalului Constanţa. Potrivit actului de acuzare, cei doi sunt bănuiţi că ar fi fost complicii lui Florin Ion, un tânăr din Medgidia prins în 2007 în timp ce încerca să vândă 150 de grame de cocaină unui investigator sub acoperire. Nu este de trecut cu vederea faptul că Marcel Curte este recidivist, fiind condamnat în repetate rânduri pentru diverse tâlhării comise de-a lungul timpului. Totodată, Curte a fost condamnat şi în Spania, pentru furt comis cu violenţă, echivalentul tâlhăriei în sistemul juridic spaniol. Tânărul şi-a executat pedeapsa pronunţată de autorităţile spaniole şi a fost pus în libertate. Din nefericire pentru el, a fost arestat din nou, de data aceasta, în România, sub acuzaţia de trafic de droguri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 11 Dec, 2010 04:12 procurorul gil apara clan bucurestenii fratii bairam -vind droguri minore caraiman real de ani de ziel dau spaga si nu patesc ceva? vedeti copii de 12 14 ani vinduti ptr sex dragi poltisti procurori si nu faceti nimic-e spaga mare? ce zici catana rapotan secareanu pavel vizitiu? stamate dana anane ispir? dgatace rusine-daca erau fetele voastre?