Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul-şef George Popa „Tot eu sunt şeful IPJ Constanţa"

ro

30 Aug, 2010 01:36 2495 Marime text
cap_4.jpgNumirea pe noua funcţie a comisarului-şef Dumitru Catană, fericitul câştigător al concursului derulat pe data de 19 august, în vederea ocupării funcţiei de comandat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, se lasă aşteptată. Comisarul-şef George Dorel Popa, actualul şef al IPJ Constanţa, crede că întârzierea venirii lui Catană la malul mării este cauzată de chestiuni pur administrative. Până la predarea ştafetei, Popa susţine că este comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

„În fiecare zi merg la birou! Tot eu sunt comandantul inspectoratului până la venirea noului şef", a mai adăugat comisarul-şef George Dorel Popa. Dacă săptămâna trecută actualul şef al Poliţiei din Constanţa nu lua în calcul posibilitatea de a contesta concursul de pe data de 19 august, deoarece nu primise niciun document oficial din care să reiasă că a pierdut, acum, Popa spune că s-a obişnuit cu gândul că a rămas fără şefia IPJ şi că nu mai poate face nimic în vederea remedierii situaţiei. „Concursul nu se poate contesta. Aşa a fost stabilit, nu se poate face contestaţie. De vreme ce nu se poate contesta, nici n-am mai stat să mă gândesc. Ce rost are să mă gândesc la trecut, acum trebuie să mă gândesc la viitor", ne-a mai declarat, resemnat, comisarul-şef Popa. Şi pentru că a adus vorba de viitor, şeful Inspectoratului de Poliţie de la malul mării spune că prima decizie pe care o va lua după ce comisarul-şef Dumitru Catană va veni în fruntea IPJ-ului va fi să plece într-un binemeritat concediu de odihnă. „Voi merge la munte! Când mă voi întoarce, în octombrie, voi vedea despre ce-i vorba şi ce voi face. Am nevoie de odihnă, pentru că a fost un sezon lung şi greu", a mai adăugat Popa.

Mândru de indicatorii anemici

În ceea ce priveşte cea mai mare realizare a sa în calitate de comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef George Dorel Popa se mândreşte cu faptul că în acest sezon estival au fost înregistrate progrese demne de luat în seamă. În cadrul unei şedinţe de bilanţ desfăşurate la începutul acestei luni, Popa a spus că, raportat la luna iulie 2009, furturile de pe plajă au scăzut cu 44 %, numărul infracţiunilor de natură judiciară au scăzut cu 8 %, numărul persoanelor prinse în flagrant a crescut cu 12%, iar furturile din buzunare/poşete au scăzut cu 75 %, numărul accidentelor grave a scăzut cu 6%, iar cel al persoanelor decedate a scăzut cu 33%. „Am reuşit să trec sezonul cu mai puţini oameni şi cu resurse materiale şi financiare mai puţine şi am avut scăderi la toţi indicatorii", a completat şeful IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai tudor 29 Aug, 2010 23:47 Daca deja a obosit dupa trei luni, atunci....mai bine duca-seeeeee!!!