Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se mai aude de dosarul celui mai mare accident din ultimii zece ani?

ro

11 Nov, 2011 01:00 1762 Marime text
cobzariu12.jpgÎn urma impactului, autocarul s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a rezultat, iniţial, vătămarea corporală a 42 de persoane, iar după trei săptămâni unul dintre călătorii autobuzului a decedat

În ciuda faptului că au fost demarate la sfârşitul lunii iulie 2008, cercetările în dosarul celui mai mare accident din ultimii zece ani din judeţul Constanţa, din punct de vedere al victimelor, sunt departe de a fi terminate. Cauza se află, în prezent, la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care susţin că aşteaptă mai multe documente ale Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici.

cobzariu33.jpgCel puţin până la acest moment, anchetatorii au decis să înceapă urmărirea penală atât pe numele lui Viorel C., care ar fi încercat să întoarcă maşina neregulamentar, prin încălcarea marcajului longitudinal dublu continuu, cât şi pe cel al lui Ionuţ N. Acesta a acroşat în spate limuzina Audi Q7, condusă de primul şofer. Conform datelor puse la dispoziţie de reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa, pe data de 29 iulie 2008, Viorel C. a condus un automobil Audi Q7, dinspre municipiul Constanţa către Ovidiu. În momentul în care a ajuns la kilometrul 202, Viorel C. ar fi redus viteza, a semnalizat stânga, cu intenţia de a întoarce maşina neregulamentar, prin încălcarea marcajului longitudinal dublu continuu. Ulterior, maşina de teren a fost lovită în spate de un Opel Astra, condus de Ionuţ N., de 27 de ani, motiv pentru care Audi Q7 a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit un autobuz care efectua transport de călători între Medgidia şi Constanţa. În urma impactului, autocarul s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a rezultat, iniţial, vătămarea corporală a 42 de persoane, iar după trei săptămâni unul dintre călătorii autobuzului a decedat. După cum arătam şi mai sus, despre acest accident s-a spus că este cel mai mare accident din ultimii zece ani produs pe drumurile din judeţul Constanţa, din punct de vedere al victimelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii