Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce bani ia de la ISU „Dobrogea" soţia directorului Tănase, din RAEDPP (document)

ro

16 Dec, 2011 00:00 2451 Marime text
cap_2.jpgZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu subofiţerul tehnic principal Eugenia Cătălina Tănase. Conform propriilor declaraţii, Eugenia Cătălina Tănase este soţia lui Cristian Ovidiu Tănase, şeful Direcţiei de Învăţământ din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa.

Potrivit declaraţiei de avere, document completat pe data de 29 aprilie 2011 şi postat pe site-ul oficial al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, subofiţerul tehnic principal Eugenia Cătălina Tănase deţine împreună cu soţul trei terenuri extravilane, unul în Tuzla, unul în Argeş, iar celălalt în Corbu. Toate cele trei bunuri imobile au intrat în posesia soţilor Tănase în anul 2007, modul de dobândire fiind „contract vânzare-cumpărare". Terenul din Tuzla este în suprafaţă de 500 de metri pătraţi, cel din Argeş are 3.000 de metri pătraţi, iar cel din Corbu este de 1,5 hectare. În ceea ce priveşte clădirile, soţia şefului Direcţiei de Învăţământ din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa a consemnat o casă de locuit, bun dobândit în 2006 şi în suprafaţă de 134 de metri pătraţi, titularul fiind Cristian Ovidiu Tănase. În categoria „bunurilor mobile", Eugenia Cătălina Tănase a trecut două automobile, o Toyota Aygo (fabricat în 2007) şi un Mitsubishi (fabricat în 2008). Ambele maşini au intrat în posesia soţilor prin intermediul unor contracte de vânzare-cumpărare. Fără bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare, şi bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni, subofiţerul tehnic principal Tănase nu are, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, conturi/depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire, investire, carduri de credit, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro.

Fără bijuterii

isu_-_pompieri.jpg

Soţia şefului Direcţiei de Învăţământ din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa nu deţine plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, cu valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora mai mare de 5.000 de euro şi nici alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă, de cult, colecţii de artă, numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro, Eugenia Cătălina Tănase nu se bucură de cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, şi nici de credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depăşeşte 500 de euro. În ceea ce priveşte câştigul anual salarial, Eugenia Cătălina Tănase a declarat că, în calitate de subofiţer tehnic principal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" a primit suma de 23.750 de lei, în timp ce soţul, Cristian Ovidiu Tănase, şeful Direcţiei de Învăţământ din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, a adus în casă 79.299 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii