Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PP-DD Constanţa pentru Colegiul 3 Andrei Condurăţeanu, în stare gravă după ce a vrut să ajute două persoane rănite

ro

01 Dec, 2012 00:00 2139 Marime text

accident_-_sediu_Politia_rutiera.jpgAndrei Condurăţeanu, candidatul PP-DD Constanţa pentru Colegiul 3 la Camera Deputaţilor, se află internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Poliţiştii spun că Andrei Condurăţeanu a fost rănit după ce a încercat să ofere primul ajutor unor persoane implicate într-un alt accident.

La finele cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, la data de 29 noiembrie, Alexandru M., de 58 de ani, a condus un automobil marca Volkswagen, pe Autostrada Soarelui, dinspre Medgidia către Constanţa.

La kilometrul 197, spun poliţiştii, şoferul mai sus precizat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a lovit un Renault condus de Mircea A., de 44 de ani. Ulterior, un alt Volkswagen, care circula dinspre Medgidia către Constanţa, condus de Alexandru C., de 46 de ani, a lovit Renault-ul, iar după impact l-a accidentat pe Andrei Condurăţeanu, de 43 de ani, care acorda primul ajutor pasagerilor din Volkswagen-ul condus de Alexandru M. În urma accidentului, la spital au ajuns Alexandru M., Andrei Condurăţeanu, precum şi o pasageră din primul Volkswagen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii