Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au vrut să dizolve firma lui Vasea

ro

20 Jul, 2011 00:00 3659 Marime text
cap_2.jpgMagistraţii Secţiei comerciale a Tribunalului Constanţa au respins dizolvarea firmei lui Traian Vasea, zis Nică, unul dintre indivizii cunoscuţi pentru faptul că fac legea pe străzile Constanţei.

Concret, în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 2639/18.07.2011, a fost publicat tabelul cu societăţile comerciale pentru care s-au respins acţiunile de dizolvare în temeiul articolului 237 alineatul 1 litera c) din Legea 31/1990 republicată. Printre respectivele societăţi comerciale se numără SC Macht 1 Kart Palas SRL. Cu alte cuvinte, este vorba despre afacerea fraţilor Vasea din Satul de Vacanţă. Potrivit textului de lege invocat, „la cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care (...) societatea şi-a încetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu îndeplineşte condiţiile referitoare la sediul social sau asociaţii au dispărut ori nu au domiciliul cunoscut sau reşedinţa cunoscută".

vasea_Vasea_Traian.jpg

De menţionat că, potrivit informaţiilor oferite de Portalul instanţelor de judecată, dizolvarea firmei lui Vasea a fost solicitată de Oficiul Registrului Comerţului, pentru motivul amintit în legea respectivă. Cu toate acestea, magistraţii Tribunalului Constanţa au respins cererea de dizolvare a bazarului din Satul de Vacanţă. Decizia a fost luată în dosarul cu numărul 975/118/2011 al Secţiei comerciale a Tribunalului Constanţa, fiind vorba despre decizia cu numărul 3332/26.04.2011. Cei doi asociaţi ai SC Macht 1 Kart Palas sunt Traian Vasea, cu 80%, şi Claudia Mihalcea, cu 20%. Traian Vasea, zis Nică, este totodată şi administratorul firmei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii