Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit mama lui Stila Sarafu

ro

17 Sep, 2009 02:44 6024 Marime text

Cunoscutul Stila Sarafu trăieşte o dramă. Mama sa, Lenuţa Sarafu, a trecut în nefiinţă, în urma unei lungi suferinţe. Slujba de înmormântare a avut loc ieri după-amiază, de la ora 13.00, la Biserica Albă, de pe bulevardul Tomis. De menţionat că, în ultima perioadă, Stila Sarafu, care are interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, a adresat mai multe solicitări instanţei pentru a i se înlocui această interdicţie cu cea de a părăsi ţara, pentru a-şi putea duce mama bolnavă la medicii specialişti care, poate, ar fi putut să o ajute. Ultima solicitare de acest gen i-a fost respinsă de magistraţii Judecătoriei Constanţa pe 8 septembrie, cu o săptămână înainte ca mama lui să moară. „Cu durere în suflet, Mihai şi Stila anunţă încetarea din viaţă a scumpei soţii şi mame, Sarafu Lenuţa, om de aleasă nobleţe sufletească. Dumnezeu s-o odihnească!". Aşa a sunat anunţul decesului mamei lui Stila, publicat într-un cotidian local. Zeci de apropiaţi ai familiei Sarafu, dar şi prieteni ai tânărului de 27 de ani au asistat ieri la slujba de înmormântare, oficiată la Biserica Albă, pe bulevardul Tomis. Pentru a-şi putea ajuta mama, Stila Sarafu a făcut mai multe demersuri la instanţă în procesul în care este judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe, să i se dea voie să circule liber pe la diferite spitale din ţară, dar şi din străinătate.

Nu a putut s-o ajute

Pe 24 august, instanţa Judecătoriei Constanţa a încuviinţat ca Stila Sarafu „să părăsească municipiul Constanţa, în perioada 5 - 15 septembrie 2009, pentru a se deplasa la Clinica de Oncologie - Departamentul de Medicină Internă I a Spitalului Clinic Universitar Viena, Austria, în scopul de a o însoţi pe mama sa, Sarafu Lenuţa, la această clinică". Câte o copie a deciziei de încuviinţare au fost comunicate Secţiei 3 Poliţie, Jandarmeriei, Poliţiei Comunitare, organelor de frontieră şi organelor competente să elibereze paşaportul. Totuşi, judecătorii au respins cererea formulată de avocatul lui Stila ca interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, fără încuviinţarea instanţei, să fie înlocuită cu interdicţia de a părăsi ţara fără respectiva încuviinţare. După aproximativ două săptămâni, instanţa a respins din nou, ca nefondată, cererea de înlocuire a interdicţiei. Şase zile mai târziu, mama lui Stila Sarafu murea, răpusă de boala necruţătoare. Astăzi, Sarafu ar trebui să se prezinte din nou la instanţă, atât la Judecătoria Constanţa, cât şi la Tribunalul Constanţa, pentru un proces în care este acuzat, iar altul în care este victimă. Stila Sarafu a devenit cunoscut mai ales după bătaia pe care a primit-o de la fraţii Vasea, în clubul Imperial Bowling, în seara de 16 - 17 noiembrie 2006. În urma respectivei altercaţii, Sarafu a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale, pentru a-şi reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • k 01 Feb, 2011 03:55 state sant mai pop si tu ai ajuns ijmeker,
  • arinel 21 Nov, 2009 00:41 dumnezue sa o ierte stila ai grija de tine
  • myv 27 Oct, 2009 22:35 ba retardatilor care nu o cunuasteti pe mama lui stila eu sant un strain si o cunosc dar va zic eu ca a fost o femeie cu suflet mare si care la educat asa cum trbuie pe stila dar ce sa faci daca el sa ales cu baieti de cartier. si daca voi credeti ca o mama nusi vrea binele copilului ei asta da dovada ca asa va educat parinti vostri.si daca vas cunuaste eu vas baga an locul mamei lui stila. morti vostri de retardati
  • fara nume 17 Sep, 2009 16:54 condoleante...
  • eu 17 Sep, 2009 11:08 chiar asa. si de cand moartea mamei unui interlop e o stire???!! ziaristi de c***t. mai bine vorbeati de cocostarcul negru din Delta daca nu aveati subiecte. si o mai si ridicati pe respectiva decedata in slavi...un om de noblete sufleteasca...ce pacat ca nu a transmis si copiilor asta. care sunt niste infractori penali. sa-i vad in parnaie. AIA E STIRE!
  • mry 17 Sep, 2009 04:04 condoleante
  • mardare 16 Sep, 2009 23:38 Cine drak este sarafu asta de te exprimi in termeni de-astia, "cunoscutul stila sarafu". Ba , voi chiar sinteti tembeli_