Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gay-ul Alexandra, marul discordiei intre Ogica si Lazarus

ro

30 Jun, 2009 03:00 3103 Marime text
manuela1_editorial.jpgConsumatorii de foiletoane TV, gen Serialul „Elodia", s-au împărţit în două tabere. Schisma s-a produs o dată cu „decolarea" lui Lazarus de la postul care i-a adus popularitatea. 

Magnetismul emisiunilor OTV, cu care se laudă Diaconescu, constă tocmai în cota absurdului pe care o ating poveştile spuse pe postul cu etichetă galbenă de „Senzaţional" şi în întorsăturile de situaţie cu care telespectatorii sunt „ameninţaţi" înainte de promo-uri. „Chemaţi-vă rudele şi prietenii!", spune Diaconescu înainte de dezvăluirile ce urmează să se facă în platoul televiziunii de apartament, iar sintagma folosită capătă înţelesuri de „Abracadabra".

De când Diaconescu şi Lazarus s-au certat, au fost reactivate mai multe personaje ale serialului „Elodia", dar şi ale altor emisiuni - pentru că la OTV, totul nu este decât o emisiune mare, din care fiecare înţelege ce vrea. Magda Ciumac, dansatoarea Pamela şi Nikita s-au răsculat împotriva lui Ivan, care le-a scos din turbincă, şi îl împroaşcă public cu noroi. De partea lui Diaconescu au rămas destui, începând cu Ogică şi terminând cu Gabriel Padiu - invitat cvasi-permanent şi care s-a remarcat (atât cât poate un om la locul lui să se remarce într-un peisaj atât de pestriţ ca cel pe care-l fabrică Diaconescu) prin cele mai de bun simţ opinii.

În fiecare seară, scandalul dintre Diaconescu şi Lazarus, fost Ţuţurigă, se adânceşte mai mult. Printre ultimele noutăţi anunţate ca prin portavoce de OTV se numără faptul că Lazarus a fost dat afară de la Navrom pentru că aducea prostituate pe vapor şi că postul Kanal D va renunţa la emisiunea cu Lazarus de la 1 iulie. Au fost anunţate pe platoul lui Diaconescu şi noutăţi de alt gen. Cea mai stridentă dintre ele este povestea care îl are în centru pe gay-ul Alexandra. S-a spus, tot în platoul OTV, că Lazarus ar fi pregătit o emisiune în care gay-ul Alexandra să susţină că ar fi avut o idilă cu Ogică, timp de trei săptămâni, pe vremea când ar fi fost închişi între zidurile închisorii Jilava. „Bomba" a fost dezamorsată în cadrul emisiunii lui Diaconescu spre amuzamentul celor prezenţi. A fost prezent la dezvăluiri şi gay-ul Alexandra care a precizat că i s-au oferit 17 milioane de lei vechi pentru a povesti la televizor închipuita idilă cu Ogică. Lazarus ar fi vrut astfel să-i plătească o poliţă duşmanului său, cu care s-a şi înjurat ca la uşa cortului la OTV. Iată că acest personaj, a cărui popularitate şi imagine s-a hrănit cu scandalurile deocheate de la OTV, supradimensionându-i calităţile închipuite de investigator, a încercat să pună în scenă o farsă pe care să o aducă la rangul de adevăr.

De fapt, sunt persoane care susţin că acest scandal mediatic are loc ca urmare a unei înţelegeri între Diaconescu şi discipolul său şi că toată bălăcăreala publică este destinată obţinerii unei audienţe cât mai mari de către cei doi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcus 30 Jun, 2009 13:55 Pai stimata domnisoara, mai bine un gay disputat "barbateste" decat o spovedanie la un "popa mirean": Spovedania lu’ Boc catre intronatu’ Base 29/06/2009 La Base, intronizat ca popa, Iaca Boc, cu vina, hopa! - Iarta-ma parinte sfinte Grav pacat am di’nainte! - Ai furat? intreaba Base - Nu, prea sfinte! Fara vrere Tot gandindu-ma la rele, In gradina avui muiere! - Vai de mine, vai de mine… Greu pacat ai savirsit…. Insa daca-mi spui cu cine, Poate vei fi mantuit. - Nu pot, ii raspunse Bocul Nu vreau sa fortez norocul, Si din spusa de’ndurare S’am pacatul si mai mare! ……Era’nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce,voluptoasa, Dintii de margaritar.. . - Nu cumva ai fost cu Nutzi Din Plescoi, de peste drum? -Nu pot s-o divulg ca Domnul Ma trazneste chiar acum! …..Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata mare, Numai buna de iubit… - Poate-ai fost cu’a Boagii Cea usoara ca un fulg? - Iarta-ma, chiar mort de-as fi Eu tot nu pot sa o divulg! … Durdulie, ‘mbujorata, Numai cantec, numai joc, Cind te-a strins in brate-odata, Ai simtit in vine foc! -Mai Emile, e Sulfina Care sade pe Neptun? -Oh! Degeaba-mi zgindari vina, Fiindca tot nu pot sa spun! …..O comoara tainuita, Fruct in dragoste scaldat, Toata plina de ispita, Toata plina de pacat! - Bine, du-te, mediteaza, Si vii miine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza! -Sarut dreapta! Si s-a dus. Ajungand in colt, la Vintu’ Iaca’l si intervievat Cu’ntrebarea: – Ei, Prea Sfintul De pacat te-a dezlegat? -Inca nu! raspunse-Bocul Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Basescu Inca trei adrese noi! N.A. : Incercare de parodie dupa Ion Minulescu , “Spovedanie”.