Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manu - „Continuăm lucrările, pentru a ne achita de promisiuni"

ro

20 Jun, 2012 02:56 1100 Marime text
Acum că alegerile au trecut, conducerea societăţii Termica Distribuţie Năvodari continuă cu seriozitate lucrările demarate în oraşul Năvodari, pentru a se achita de promisiunile făcute cetăţenilor.

De altfel, săptămâna trecută, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari au terminat o parte dintre lucrările demarate la începutul lunii iunie. Astfel, străzile Garofiţei, Viorelelor, Daliei şi Bujorului au fost pietruite şi asfaltate, iar ulterior au fost amenajate trotuare de-a lungul acestora. Vorbim despre o distanţă de circa un kilometru şi jumătate. Lucrările de pietruire şi asfaltare a acestor străzi s-au ridicat la 900.000 de lei. „Urmează să asfaltăm şi străzile Nucilor şi Mălinului, care au fost deja pietruite", a declarat directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu. Pe lângă acestea, angajaţii societăţii au demarat pavarea căilor de acces în blocurile din oraş. „Am început cu blocurile de pe străzile Rândunelelor şi Cabanei. Vom amenaja intrările în toate blocurile din oraş. Pe lângă acestea, după ce vom termina de asfaltat străzile principale din oraş, vom trece şi la aleile aferente acestora", a mai adăugat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari. O altă grijă a societăţii Termica Distribuţie Năvodari sunt parcările.

„Pe strada Pescăruşului am amenajat deja trei parcări la nivel de pietruire. Urmează să le şi asfaltăm. Alte două parcări sunt în curs de amenajare. Sperăm ca într-un final să rezolvăm problema locurilor de parcare", a mai precizat Alexandru Manu.

Societatea Termica îşi schimbă organigrama

SC Termica Năvodari SRL îşi va modifica organigrama, în sensul că va angaja un şef de departament, care se va ocupa de asociaţiile de proprietari, şi un maistru, care va coordona lucrările care urmează să fie făcute. „În următoarea şedinţă a Consiliului Local vom depune acest proiect. Ne dorim ca locuitorii oraşului să înţeleagă faptul că vor avea numai de câştigat în urma preluării asociaţiilor de proprietari de către societatea noastră", a mai menţionat Alexandru Manu. Pe lângă cei doi, Termica Distribuţie Năvodari va mai angaja 40 de persoane: 20 de administratori şi 20 de femei de serviciu, care se vor ocupa de cele 9.500 de apartamente din Năvodari. Astfel, unui administrator şi unei femei de serviciu le vor reveni 500 de apartamente. Năvodărenii vor avea numai de câştigat de pe urma preluării asociaţiilor de proprietari de către SC Termica Năvodari SRL. „În cazul unor defecţiuni sau reparaţii, locatarii vor suporta doar materialele, nu şi manopera. De asemenea, noi îi vom reprezenta în procesele cu furnizorii de utilităţi. Pentru ca hotărârea aleşilor locali să fie pusă în practică, vom încerca să-i convingem pe năvodăreni de eficienţa acestui proiect", a conchis directorul Manu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii