Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vedeta lunii decembrie la fisc este din Mamaia Se vinde o parte din Melody Club

ro

27 Nov, 2012 02:19 7510 Marime text
DESCHIDERElicitatiifisc-clubMelody1.jpgImobile, un depozit de plante medicinale, un bar, un complex de taurine, aparate de bronzat şi multe altele fac parte dintre bunurile care vor fi vândute de fiscul constănţean la licitaţiile organizate în luna decembrie.

Administraţia Finanţelor Publice Constanţa anunţă organizarea, în luna decembrie, a unui şir de licitaţii publice, în care vor fi valorificate bunurile societăţilor debitoare. Astfel, pe data de 10 decembrie, fiscul constănţean va valorifica bunurile care aparţin societăţii Cosmin & Constantin SRL, cu sediul fiscal în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Participanţii la această licitaţie vor putea cumpăra un Complex de taurine situat în satul Şipote, comuna Deleni. Complexul este compus din următoarele: un teren de 7.860 lei şi două grajduri de 409 mp, respectiv 528 mp, magazine, o moară de 170 mp. Preţul de pornire a licitaţiei este de 229.020 lei exclusiv TVA.

În aceeaşi zi, vor fi scoase la mezat bunurile care aparţin societăţii Melody Club SRL, cu domiciliul fiscal în staţiunea Mamaia. Este vorba despre un imobil reprezentând anexa barului Melody în suprafaţă de 78,80 mp, situat în staţiunea Mamaia, zona Complexului Pelican. Preţul de pornire a licitaţiei este de 149.925 lei exclusiv TVA. Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va vinde pe 12 decembrie prin licitaţie publică mai multe bunuri care aparţin societăţii debitoare Vogue Style SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Este vorba despre un aparat de bronzat SunVision By, la preţul de 17.210 lei, un climazon Wella, la preţul de 2.910 lei, şi un climazon Apollo Speed Motor, la preţul de 580 de lei. Pe 13 decembrie va fi organizată o altă licitaţie, pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Varely Mar Spirit SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, aleea Egretei.

Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona o vitrină frigorifică la preţul de 2.535 de lei. Pe 14 decembrie, fiscul va organiza o altă licitaţie, în care va vinde bunurile care aparţin debitorului Elcomet Prod SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Mihu Copilu. Astfel, participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona 281 de metri de textile, contractori, ridicătoare electohidraulice şi bobine. Valoarea totală a bunurilor este de 75.995 lei. În aceeaşi zi, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va mai vinde bunurile care aparţin societăţii Ex Nico Serv SRL, cu sediul fiscal în municipiul Constanţa, strada Interioară. Astfel, participanţii la această licitaţie vor putea cumpăra un depozit de plante medicinale (hală) în suprafaţă de 743,36 mp şi un teren intravilan de 1.003,92 mp, situate în municipiul Constanţa, strada interioară III, colţ cu Nicolae Filimon. Preţul de evaluare al acestor bunuri este de 1.357.200 lei exclusiv TVA. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii